[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Чергову «порцію» тернопільських смаколиків отримали наші захисники від жителів мальовничої Бережанщини. Це ж нічого, що порції там вимірюють тентованими машинами… Правда?
Нагадаємо, що це вже далеко не перша благодійна акція, яку організували бережанці для підтримки наших захисників, військових, які несуть свою службу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Цього разу, буквально за декілька днів було зібрано більше трьох тон продуктів харчування, засоби гігієни, ... Читати далі »

Дата: 15.03.2015  

Завтра, 14 березня, в приміщенні Районного будинку культури відбудеться презентація  відеофільму про оборонців донецького аеропорту "Добровольці Божої Чоти". Режисери: Леонід Каунтер, Іван Ясній. Музика: "Кому вниз", Олексій Бик.     Поч о 16.00 год.
ВХІД ЗА ДОБРОЧИННИМИ ВНЕСКАМИ.
Одним із героїв фільму є  бережанець Назар.


 

Дата: 13.03.2015  

Питання з викрадення декоративних дерев породи туя на території міста Бережани стало резонансним. Здавалось би, незначна крадіжка, яка навіть до кінця не наступила, бо була вчасно зупинена громадськістю,  але як вона вражає своєю брехнею та зухвалістю зі сторони, здавалося б, поважних осіб, керівників, правоохоронців. Ми не ставили, як і тепер не ставимо собі за мету когось принижувати чи ображати, просто хочемо розказати про черговий обман. ... Читати далі »

Дата: 12.03.2015  

Сьогодні до Центру допомоги добровольцям АТО учні Бережанської ЗОШ №1 принесли зібрані солодощі для військових. Цього разу активність проявили старшокласники 11-Б та 11-В класів. Класні кер. Адамів Тетяна Василівна та Шургот Галина Теодозівна. Долучилися до збору і учні 5-В кл., кл. кер Довга Світлана Василівна. Щиро дякуємо бережанській молоді!

Дата: 12.03.2015  

Потрібно було щоб згорів до тла готельно-торговельний комплекс у Бережанах, аби модного бережанського регіонала, начальника пожежної Тараса Калакуру на кінець копнули в задницю з роботи. Віримо що так і буде цього разу! ... Читати далі »

Дата: 11.03.2015  

Минулого року, коли на посаду начальника бережанської  міліції прийшов Петро Процик, однією із його обіцянок була боротьба з алкогольними «точками» в м. Бережанах, а також із реалізацією спирту. Бережанська Самооборона вирішила перевірити, а чи дотримався офіцер  слова, чи виконав дану обіцянку. Як виявилося, знову ЗБРЕХАВ! Алкогольні «точки» працюють у Бережанах цілодобово, особливо популярними є в центрі міста, майже під носом міліції. Пропонуємо бережанцям переглянути відеофільм про бережанські «точки», де травлять людей «зеленим змієм».

Влада мовчить. Правоохоронці бездіяльні. Яку цього ... Читати далі »

Дата: 09.03.2015  

Сьогодні в зону проведення бойових дій на Донбас поїхала чергова вантажівка з 5-ма тонами гуманітарної допомоги. Як завжди, веземо продукти харчування (крупи, закрутки, макарони, цукор, солодощі тощо), теплий одяг, засоби гігієни, медикаменти, адресні передачі. ... Читати далі »

Дата: 05.03.2015  

Начальник Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільські області Петро Процик у своєму брехливому феноменальному розслідуванні про Бережанські туї, яке він офіційно оприлюднив у засобах масової інформації, дійшов до висновку, що декоративні дерева породи «Туя» в районі викрадає особа, яка шифрується під кодовою назвою «34-1 відпайка до ТП 433 ПЛ-10 кВ Ф-68». Як стало відомо, цю складну комбінацію букв і цифр йому таємно сповістив депутат Бережанської районної ради від Партії Регіонів, головний енергетик району Мирослав  Лихіцький.
А ось шедевр якому позаздрив би сам Шерлок Хомс:
... Читати далі »

Дата: 05.03.2015  

Останнім часом проти громадської організації «Бережанська Самооборона» розповсюджуються різного роду неправдиві слухи, які не мають жодного підтвердження. Дійшло до то, що від імені нашої організації окремі особи вчиняють незаконні дії, використовуючи при цьому нашу символіку та назву. Вбачаємо у цьому кимось продуману та цілеспрямовану роботу з метою дискредитації організації. Розуміємо, що наша позиція з виявлення фактів бездіяльності, афер або неналежного виконання своїх службових обов’язків представниками правоохоронних органів, окремих чиновників, керівників міста та району, є не всім до вподоби. 
З цього приводу повідомляємо наступне:
... Читати далі »

Дата: 04.03.2015  

Однією із вимог Майдану було прозоре проведення кадрової політики, люди виступили проти гнилої партійщини, вимагали призначати на посади професіоналів та достойних осіб. Більшість українців не слідкує за кадровими призначеннями як в державі так і на місцях. Це й не дивно, враховуючи лавини звісток про події із зони АТО, нам зараз не до того.
Проте, давайте проаналізуємо останні кадрові призначення в Бережанській районній державній адміністрації, яку очолює людина, що призначена після подій Революції Гідності – Василь Калинюк, керівник районної організації ВО Батьківщина:
... Читати далі »

Дата: 03.03.2015  

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 »