[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

...з Рекшина і Стриганець
У Рекшинському навчально-виховному комплексі проведено акцію “Допоможи солдату”, до якої долучилися як учні, їх батьки, вчителі й техперсонал школи, так і працівники дитсадочка й амбулаторії.
... Читати далі »

Дата: 03.03.2015  

Попри усі обіцянки і запевнення держави, головна допомога новомобілізованим та воякам в зоні проведення АТО надходить все ж таки від українців, волонтерів...!  Щоденно до Центру допомоги добровольцям АТО, який діє по вул Шевченка, 1 приходять ті, у кого на руках повістка. Ми намагаємося індивідуально підходити до кожного, стараємося допомогти чим можемо. Останнім часом трапляються випадки, коли окремі особи чи родичі військових зловживають, намагаються обдурити, приходять по декілька разів... ... Читати далі »

Дата: 02.03.2015  

Нещодавно ми привезли із с. Тростенець понад тонну гуманітарної допомоги, але на цьому мешканці цього патріотичного села не зупинились. Сьогодні до Центру допомоги самооборонівець Сергій привіз понад 300 закруток та інших продуктів. Щиро дякуємо за підтримку української армії!
 

Дата: 01.03.2015  

 

У перший день весни відбулися установчі збори громадської організації «Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні», як складової Громадської організації  «Всеукраїнська Організація Самооборона Майдану» та Самооборони Майдану Тернопільщини. В зборах взяли участь Іван Ковалик керівник Самооборони Майдану Тернопільщини, його заступник Юрій Моргун, керівник ГО «Бережанський Майдан» Олександр Коковін. ... Читати далі »

Дата: 01.03.2015  

Просимо відгукнутися усіх небайдужих і допомогти сім"ї  ЦЕКЛИК СПІРІДОНА СЕМЕНОВИЧА, які проживають у селищі Сартана неподалік м. Маріуполя Донецької області. 14 лютого 2015 р. на їхньому подвір"ї вибухнула міна в результаті чого серйозно пошкоджено будинок, сім"я залишилася без засобів існування.

Тел. для довідок: 0974588483 (Наталя)

Відео за цим посиланням: http://1tv.com.ua/uk/news/2015/02/05/64741
 

Дата: 27.02.2015  

Екс-міністр оборони України закарпатець Валерій Гелетей, відомий провальною військовою операцією під Ілловайськом, де загинуло багато українських військових, купив нерухомість в Англії за 23 мільйони фунтів стерлінгів. ... Читати далі »

Дата: 27.02.2015  

Наприкінці листопада 2014 р. наша організація взялася за відновлення УАЗика, який заплановано передати для бережанців що воюють в складі 24-ї механізованої бригади. Ремонтні роботи ми ведемо щодня. На даний час повністю відновлено двигун, коробку передач, частину електротехнічного обладнання, закінчуємо зварювальні роботи. ... Читати далі »

Дата: 26.02.2015  

Бережанська Самооборона веде підготовку до чергової поїздки на схід України, в зону проведення АТО. Цього разу плануємо відвести не менше як 5 тон гуманітарної допомоги героям-захисникам нашої Вітчизни.
Вкрай необхідні кошти на пальне (ДП), або саме пальне.
Контактний тел. 0987779176


 

Дата: 26.02.2015  

Вже другий раз поспіль громада села Літятин збирає продукти харчування для українських військових. Ініціатором доброго почину є Літятинська сільська рада, яку очолює Іван Олексюк, а також депутатський корпус та актив села. Сьогодні бережанські самооборонці привезли з Літятина понад дві тони продуктів харчування, серед них сотні м’ясних та овочевих закруток, каші, сало, смалець, макарони, овочі.  ... Читати далі »

Дата: 26.02.2015  

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 20 21 »