[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

 

Упродовж двох тижнів на базі військової частини А-3200 перебувало 7 бійців із числа 196 бійців морської піхоти, які з початку анексії п-ва Крим не зрадили присязі і вийшли на материкову Україну.  Після захоплення російськими окупантами Криму в морській піхоті України залишилось 200 чоловік. Нині вони служать в Одесі та Миколаєві. ... Читати далі »

Дата: 25.02.2015  

В ніч з 15 на 16 лютого в Бережанському районному координаційному центрі допомоги добровольцям АТО, який діє за адресою м. Бережани вул. Шевченка, 1,  невідомі особи розбили віконне скло. Хоч ремонт обійшовся у невелику суму, але факт скоєного можна розцінювати, як прояв ненависті до справи допомоги українському війську, а отже визволення території України від російських окупантів. Скло було розбите саме на тому місці, де висів інформаційний лист про потреби військовим на передовій, оформлений у синьо-жовтих патріотичних тонах.

... Читати далі »

Дата: 22.02.2015  

Про активність сільських громад Бережанського р-ну в частині допомоги українському війську ми вже писали неодноразово. Цього разу до них доєдналися  сільські громади Шибалина, Котова, Рибник, Лапшина.
... Читати далі »

Дата: 22.02.2015  

Сьогодні день розпочався з того, що Бережанська Самооборона взяла участь у молебні по вшануванню полеглих Героїв  «Небесної сотні»… І раптом дзвінок! У Тростянці крадуть ліс! Ми терміново поїхали. На території колишнього колгоспу було звезено ліс кругляк та порізані «метрівки». Під деревом сиділо близько десяти чоловіків грілися біля вогню, пили по «сто грам». ... Читати далі »

Дата: 21.02.2015  

Днями стало відомо, що таж сама команда «туєкрадів», які викопали та намагалися вкрасти декоративні туї на території заводів «Керамік», «Мікрон» та у селі Рай розкопала туї і на території Бережанського РайСТ неподалік автовокзалу.  Завдяки зусиллям підприємців, які там орендують приміщення для бізнесу вдалося попередити черговий т. зв. «благоустрій» у м. Бережанах. Не допоміг навіть приїзд самого Андрія Романовича, який намагався порішати питання … ... Читати далі »

Дата: 20.02.2015  

Бійцям батальйону ім. Кульчицького, 17 танкової бригади, добровольчого батальйону «Донбас» волонтери із м. Словянська передали продукти харчування та дитячі обереги, які були зібрані в Бережанському центрі допомоги військовим АТО. Хлопцям також передали саморобні брикети для спалювання в «буржуйках», які були виготовлені учнями Бережанської ЗОШ №1. ... Читати далі »

Дата: 20.02.2015  

Громадські активісти села Вільховець зібрали понад півтони продуктів харчування для української армії. Слід зазначити, що громада села вже вдруге збирає допомогу для війська. Представники Бережанської Самооборони Андрій Фурдига та Андрій Скальський привезли усе зібране до Центру допомоги військовим АТО. Транспорт для перевезення  надав місцевий підприємець Роман Механік. ... Читати далі »

Дата: 20.02.2015  

Освітяни Рекшинської школи спільно із учнями та громадою села зібрали близько 300 кг. продуктів харчування, які власним транспортом привезли до Центру допомоги воякам АТО в м. Бережанах. Висловлюємо щиру подяку усім хто долучився до збору допомоги, а також членам ГО «Бережанський майдан» за допомогу у тиловому забезпеченні армії.

Дата: 19.02.2015  

Збір продуктів харчування для українських військових в стінах ЗОШ №1 триває постійно. Щодня до Центру допомоги військовим АТО учні приносять зібрані продукти харчування, засоби гігієни тощо. Щиро дякуємо вам за патріотичну позицію!

Дата: 17.02.2015  

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 20 21 »