[Мій сайт ]
Головна » 2016 » Лютий » 7 » Депутати міжфракційного депутатського об'єднання "Самооборона Майдану" зареєстрували постанову про припинення Угоди про безвізовий режим між
21:10
Депутати міжфракційного депутатського об'єднання "Самооборона Майдану" зареєстрували постанову про припинення Угоди про безвізовий режим між

Сьогодні, 5 лютого депутати міжфракційного депутатського об'єднання "Самооборона Майдану" зареєстрували постанову про припинення Угоди про безвізовий режим між Україною та Росією. 

За словами керівника Самооборони Майдану та Першого заступника Голови Верховної Ради України Андрія Парубія:

"Зареєстрував із Ігорем Лапіним та колегами депутатами постанову про припинення Угоди про безвізовий режим між Україною та Росією.
Давно переконаний, що це абсолютно необхідно. Ще будучи секретарем РНБО не раз виступав з цією ініціативою. На жаль, тоді моя позиція не була підтримана.

Окупований Крим і Донбас, тисячі вбитих українців, зруйновані міста і села… І це все під істерично-радісні воплі обдовбаних «скрєпами» і пропагандою «сусідів». Декілька цифр про настрої жителів Мордору:
93 % - підтримує анексію Криму Росією, з них 80 % - навіть якщо доведеться почати війну.
59% – росіян негативно ставляться до України, а 37 відсотків росіян вважають українців ворогами
І вдумайтесь! 50% росіян підтримають готовність Путіна почати ядерну війну!
Понад 80 відсотків жителів Росії підтримують кривавого Путіна.
Необхідно контролювати кожного представника країни-агресора, що хоче потрапити в Україну. Ми не маємо права навіть допустити можливість, щоб через безвізовий режим на нашу територію потрапляли ворожа агентура та диверсійні групи. Прокаженим – карантин.
Тому тримаємо фронт, зміцнюємо боєздатність і вводимо візи", - наголосив Андрій Парубій.

Переглядів: 549 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]