[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Березень » 5 » У РОЗКРАДАННІ ТУЙ В БЕРЕЖАНАХ ВИННА 34-1 відпайка до ТП 433 ПЛ-10 кВ Ф-68
01:07
У РОЗКРАДАННІ ТУЙ В БЕРЕЖАНАХ ВИННА 34-1 відпайка до ТП 433 ПЛ-10 кВ Ф-68

Начальник Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільські області Петро Процик у своєму брехливому феноменальному розслідуванні про Бережанські туї, яке він офіційно оприлюднив у засобах масової інформації, дійшов до висновку, що декоративні дерева породи «Туя» в районі викрадає особа, яка шифрується під кодовою назвою «34-1 відпайка до ТП 433 ПЛ-10 кВ Ф-68». Як стало відомо, цю складну комбінацію букв і цифр йому таємно сповістив депутат Бережанської районної ради від Партії Регіонів, головний енергетик району Мирослав  Лихіцький.
А ось шедевр якому позаздрив би сам Шерлок Хомс:

«…по факту викопування дерева породи «Туя» в с. Рай, встановлено, що дані дії зі сторони гр. Д. є правомірними, оскільки власниця земельної ділянки надала попередню згоду для часткового викопування дерева породи «Туя»».
 Тут пахне садомазохізмом п. Процик. Цьотка під кодовою назвою «Д» дала дозвіл злодіям частково викопати дерево і погодилася на те, що його обгорнули в поліетилен для повільних мук. Про викопані дерева на території заводу «Мікрон» та інших місцях Петро Процик забув згадати. Призабув і про замовника туй, колишнього директора, а нині водія Державного підприємства «Бережаниагроліс», яке створене Бережанською райдержадміністрацією Андрія Шаламая.
Пане Процик, навіщо ви штани притираєте в кріслі начальника міліції.

Ви БРЕХУН. Ви збрехали нас коли йшли на посаду начальника міліції, обіцяли гори-мости. Ви  закриваєте кримінальні справи бережанських злодіїв. Ви навіть брешете розслідуючи дрібні справи.
 

Претензії маємо лише до вас особисто!!!
Готуйтеся до зустрічі із Бережанською Самообороною та громадою міста!!!


 

Переглядів: 692 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]