[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Червень » 4 » Заява Бережанської Самооборони щодо кадрового питання по Бережанському РВ УМВСУ в Тернопільській обл.
11:10
Заява Бережанської Самооборони щодо кадрового питання по Бережанському РВ УМВСУ в Тернопільській обл.

Начальнику  управління внутрішніх
справ України в Тернопільській області
ОБЛЕЩУКУ В.К.

Голові Бережанської районної
державної адміністрації
КАЛИНЮКУ В.М.

Голові Бережанської
районної ради
КЛЕНИКУ С.Т.


      Бережанська Самооборона продовжує відстоювати цінності, проголошені  Майданом та вважає своїм обов’язком стояти на сторожі формування нової держави. Майдан повстав проти безчинств влади для того, щоб захистити законні права кожної людини. Упродовж 4 місяців самооборонці спільно із представниками райвідділу міліції та інших силових структур і громадськох формувань (Спілка ветеранів Афганістану, Товариство мисливців та рибалок  та ін.) забезпечували охорону громадського порядку, здійснювали спільні наряди з патрулюванням вулиць м. Бережани з метою уникнення провокацій та забезпечення безпеки жителів міста та району, організовували проведення на належному рівні позачергових виборів Президента України.
     Ввжаємо, що в умовах соціально-політичної нестабільності в державі одним із першочергових завдань органів внутрішніх справ в забезпеченні охорони громадського порядку, прав і свобод кожного громадянина є взаємодія міліції з населенням. Практика свідчить, що така ініціатива позитивно впливає на безпеку й зменшує вплив криміногенних чинників. Такий спосіб взаємодії не суперечить Закону України «Про міліцію».
     На сьогоднішній день завдяки Бережанській самообороні при кожній сільській раді Бережанського району створено ГФ з охорони громадського порядку. Сьогодні відбувається відродження взаємодії ОВС і громадян, яке має хоч і недосконале, але нормативно-правове регулювання. Крім створених ГФ з ОГП в Бережанському районі розвивається самооборона, в структурі якої є відділи швидкого реагування, з охорони громадського порядку тощо.
Враховуючи вище наведене, беручи до уваги рішення штабу Бережанської Самооборони від 31 травня 2014 р. Б. просимо Вас в разі, якщо у майбутньому розглядатиметься кадрове питання по начальнику Бережанського РВ УМВСУ в. Тернопільській обл. врахувати думку нашої організації. Віримо,  що лише спільними зусиллями громади і міліції можливо подолати злочинність, захистити честь і гідність кожного громадянина. Допомога працівникам міліції з боку громадськості є необхідною, але вона може бути лише тоді, коли громада в повній мірі довірятиме правоохоронцям, а особливо керівнику райвідділку. Вважаємо, що час, коли чиновників на місцях призначають з гори - закінчився!
     В разі, якщо в майбутньому відбудеться зміна керівництва райвідділу міліції без врахування думки та позиції нашої організації, громадськості міста та району Бережанська Самооборона вдасться до усіх можлилих кроків спротиву..

 

Переглядів: 466 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]