[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Серпень » 27 » Заява громадського формуваня «Бережанська самооборона» щодо розподілу земельних ділянок в районі вул. Молодіжна
23:00
Заява громадського формуваня «Бережанська самооборона» щодо розподілу земельних ділянок в районі вул. Молодіжна

                 За період діяльності депутатів VI скликання Бережанської міської ради неодноразово приймалися рішення, які йшли в розріз інтересів та позиції громади міста Бережани, сіл Лісники та Рай. Керівництво Бережанської міської ради на такі рішення не реагувало, більше того, інколи сприяло чи навіть було безпосередніми учасниками корупційних злодіянь. Для прикладу можна навести дерибан земельних ділянок в ур. Сонячна, роздавання громадського майна та земельних ділянок представникам силових структур, участь та покриття незаконного будівництва на вул. Січових Стрільців та інше.

         Громадське формуваня «Бережанська самооборона» заявляє про те, що довіри до бережанської міської ради в питаннях розподілу земельних ділянок у районі вулиць Молодіжна та С. Крушельницької в м. Бережани для індивідуального житлового будівництва серед громадськості немає!
У зв’язку з цим вимагаємо:
1). Проводити відкриту роботу в частині розподілу 41земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва.
2). Забронювати 15 земельних ділянок як такі, що будуть розподілені серед учасників АТО.
3). Пріоритетно земельні ділянки повинні надаватися:
- громадянам, які вкрай цього потребують;
- громадянам, які користувалися цими земельними наділами впродовж багатьох років згідно з чинним законодавством.
       Громадське формуваня «Бережанська самооборона» бере під особистий контроль дане питання, сподівається на відкритість та прозорість його розгляду, а також просить інфрмувати громадськість міста про хід його виконання через ЗМІ. До складу комісії з розподілу вищезазначених земельних ділянок просимо включити представників громадськості.
             
Прийнято на засіданні штабу громадського формування
«Бережанська самооборона ім. Героїв Лисоні»  26 серпня 2014 р. Б.


 

Переглядів: 397 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]