[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Лютий » 02

За січень 2015 р. до Центру допомоги добровольцям АТО, що діє за адресою м. Бережани, вул. Шевченка, 1 звернулося понад 50 осіб військових, яких було забезпечено теплим одягом, засобами гігієни, медикаментами, тактичною військовою амуніцією, надано інформаційну та іншу допомогу. Висловлюємо щиру подяку членам Бережанської Самооборони за щоденну жертовну роботу на ниві тилового забезпечення української армії.  Разом – до перемоги! Слава Героям!

Дата: 02.02.2015  

Півтори тони закруток, овочів, одягу самоборонці привезли із патріотичного села  Мечищів. Ініціатором збору гуманітарної допомоги виступили місцеві освітяни на чолі із директором школи п. Іриною Надбережною. Дух патріотизму, бажання долучитися до допомоги українській армії здолати російських окупантів, це те, що побачили волонтери коли приїхали у школу. ... Читати далі »

Дата: 02.02.2015  

Завдяки небайдужому учительському колективу освітян та шкільної молоді, Бережанська ЗОШ №1 вже вкотре збирає кошти та допомогу для війська. Цього разу волонтерам центру допомоги для потреб війська передано 3 тис. грн., які зібрано в стінах школи. ... Читати далі »

Дата: 02.02.2015