[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Лютий » 21 » КОЛИ У БЕРЕЖАНАХ ГРОМАДА ВШАНОВУВАЛА ГЕРОЇВ МАЙДАНУ, ТО У СЕЛІ ТРОСТЯНЕЦЬ ЗЛОДІЇ КРАЛИ ЛІС !
00:54
КОЛИ У БЕРЕЖАНАХ ГРОМАДА ВШАНОВУВАЛА ГЕРОЇВ МАЙДАНУ, ТО У СЕЛІ ТРОСТЯНЕЦЬ ЗЛОДІЇ КРАЛИ ЛІС !

Сьогодні день розпочався з того, що Бережанська Самооборона взяла участь у молебні по вшануванню полеглих Героїв  «Небесної сотні»… І раптом дзвінок! У Тростянці крадуть ліс! Ми терміново поїхали. На території колишнього колгоспу було звезено ліс кругляк та порізані «метрівки». Під деревом сиділо близько десяти чоловіків грілися біля вогню, пили по «сто грам».

Від них ми так і не довідались, хто вони такі і на кого працюють.  Тим часом зі сторони лісу приїхав лісовоз, весь завантажений товстезними дубовими «кльоцками». Як з’ясувалося, це був начебто арештований дуб, який вкрали на передодні із лісу, який належить до ДП «Бережаниагроліс». Документів на деревину у водія не було, мав він лише дорожній лист на вантажний автомобіль за № 228 від 20.02.2015 р. виданий Державними лісомисливським господарством.


Згодом з лісу виїхав ще один лісовоз, який на наше прохання не зупинився і намагався утекти, що в кінці і зробив. Це була приватна машина місцевих жителів, які просто поїхали в ліс і просто вкрали собі повного ЗІЛа різаних «грабчаків». Ми перегородили їм дорогу легковою машиною, але спритний водій-дядько, зі своєю дружиною дали задню передачу і втекли від нас на  своє подвір’я, а ми за ними.

Там "чесний" і "добросовісний" газда згадав про про те, що є ще закони в Україні, зокрема про приватну власність, і одразу попросив нас її покинути. Його цьотка трохи ще поскавуліла і пішла до буди…

Вже потім ми зрозуміли чого вона була така обурена, виявляється, красти ліс у Тростянці -  звична справа!
Приїхав представник ДП «Бережаниагроліс» Андрій Романович Шаламай (той, кого підозрюють у полюванні на бережанські туї), з якимось стареньким дядиком… Почали нам пояснювати про те, що потрібно відпустити машину , що дуб є арештованим і машина везе його на базу… Забули лише пояснити, а чому ж немає на деревину документів!?


Прибув підприємець, який вирізував ділянку лісу, але трохи вирізав її більше, а ніж треба.  Тростянецький сільській голова  Василь Голінний висловлював незадоволення тим, що нещадно вирізується ліс, знищена дорога, а в бюджет сільради ніц не попадає. Почалася сварка…

Приїхали бережанські ДПСники, а згодом і слідчо-оперативна група Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільській області.


Ми з хлопцями поїхали до Бережан. Встигли сьогодні привести із Рибник, Котова та Лапшина продукти, які люди зібирали для військових.

Їхали і обговорювали тему, а чи є у Бережанах влада, правоохоронні органи? Якщо є, то де?

Знімали ми відео описаних вище подій. Незабаром залиємо на Ютюб і подамо на нього посилання...

 

Переглядів: 2048 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 1
1 Самооборона  
0
Отой коник що пасеться то все бачив і може підтвердити)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]