[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Березень » 15 » БЕРЕЖАНCЬКІЙ ГРОМАДІ ВДЯЧНІ ВОЛОНТЕРИ З м. СЛОВ"ЯНСЬКА
11:58
БЕРЕЖАНCЬКІЙ ГРОМАДІ ВДЯЧНІ ВОЛОНТЕРИ З м. СЛОВ"ЯНСЬКА

Чергову «порцію» тернопільських смаколиків отримали наші захисники від жителів мальовничої Бережанщини. Це ж нічого, що порції там вимірюють тентованими машинами… Правда?
Нагадаємо, що це вже далеко не перша благодійна акція, яку організували бережанці для підтримки наших захисників, військових, які несуть свою службу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Цього разу, буквально за декілька днів було зібрано більше трьох тон продуктів харчування, засоби гігієни, теплий одяг, пральні засоби, постільна білизна та інше необхідне спорядження. А, що найбільше бере за душу, це те, що збирають увесь необхідний скарб представники нашого майбутнього…. юні волонтери-школярі.
Саме діти Словґятинської школи, Бережанського району, що на Тернопільщині, взяли на себе нелегку ношу збирачів…. Почувши про можливість допомогти солдатам, діти дуже зраділи, стали до роботи і … дали фори навіть деяким досвідченим представникам волонтерства! Родини учнів, працівники школи, жителі села надали чимало продовольства. Це і смачна розсипчаста картопелька, вітамінні бурячок, морква, капуста, ще й цибуля з часником. Це на сухі борщі на передову! Не жалкували люди для захисників і різноманітних круп, макаронів, цукру. Частина вантажу - це домашня їжа, яку приготували жителі Бережанщини власними руками: консервовані різносоли, сухофрукти, тушковане м’ясо, ковбаси, копчене сало, свіжий запашний смалець для наваристих борщів та каш!
Не забули бережанці і про особисту гігієну українських захисників! Передали постільну білизну, пральні порошок та мило, дизенфікуючі засоби.
Окремою, але не менш цінною частиною допомоги, стали дитячі листи підтримки та вдячності, малюнки та власні учнівські патріотичні подарунки, які юні волонтери передали військовим. Діти дуже переживають за військових, чекають, щоб ті якнайшвидше повернулися додому – живими та неушкодженими!
Весь цей скарб учні Словґятинської школи передали представникам громадської організації «Бережанська самооборона», які не забарилися й привезли цінний і дуже потрібний вантаж до Слов’янська. Невистачає слів, аби висловити глибину вдячності всім жителям тернопільщини, що відгукнулись на прохання і допомогли зібрати неоціненний вантаж. Повірте, саме ви є яскравим зразком того, як кожен може допомагати армії, робити свій внесок у справу становлення країни і нації! Щиро дякуємо всім! Окрему подяку хочемо висловити Оксані та Мирону Постоланам, Олегу Захарківу! Слава Україні, наші любі!


Не стала справа й за слов’янцями. Тернопільські смаколики вже передали особисто в руки військових 17 танкової бригади, 8-го полку ВСУ, 24-ї бригади, батальону Кульчицького (станиця Луганська) та батальону Кульчитського у селищі Миронівський. На здоров’я, наші рідні! Україна Єдина! Разом переможемо!!!
                                                           Маріна Гринівська м. Слов"янськ


 

Переглядів: 444 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]