[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Березень » 3 » ДОПОМОГА СОЛДАТАМ З РЕКШИНА, СТРИГАНЕЦЬ, КОТОВА
22:39
ДОПОМОГА СОЛДАТАМ З РЕКШИНА, СТРИГАНЕЦЬ, КОТОВА

...з Рекшина і Стриганець
У Рекшинському навчально-виховному комплексі проведено акцію “Допоможи солдату”, до якої долучилися як учні, їх батьки, вчителі й техперсонал школи, так і працівники дитсадочка й амбулаторії.

Участь у акції також узяли мешканці села Стриганці Г.Куца, Н.Заяць, М.Музика, сім'ї М.Музички та Ліпінських, підприємець М.Сорока, який допоміг перевезти зібране до Бережан – до Центру допомоги добровольцям АТО, і його сім’я.
Люба ТУЧАПСЬКА.

...з Котова
Вважаючи своїм обов’язком допомагати військовим, котрі воюють на сході України
з російсько-терористичними угру¬пуваннями, мешканці Котова за ініціативи й підтримки сільського голови І.Осадци, настоятелів місцевих храмів, священиків двох конфесій о. Петра Сташківа та о. Тараса Зоренного, патріотів-активістів зібрали й пе¬редали через ГФ "Бере¬жан¬ська Самооборона" (голова О.За¬хар¬¬ків) благодійну допомогу для учасників АТО.
Протягом тижня люди приносили продукти, одяг, речі першої необхідності та грошові кошти до приміщення сільради. Наполегливо старалися, не шкодуючи власного часу й зусиль, котівці Марія Бартків, Марія Новіцька, Ганна Бревко, Володимир Соловей, Ольга Зімайло й інші.
Удалося зібрати 541 банку за¬круток (тушонки, паштети, ва¬рення та ін.), 10 міш¬ків овочів (бу¬ряк, морква, цибуля, часник), 85 упаковок макаронних виробів, різних круп, цукру тощо. Два ящики домашньої випічки передала сім’я Марії Семенець, ящик печива на суму 400 грн. організували учні й учителі місцевої школи. А ще було три мішки одягу, речі першої необхідності та 1730 грн. коштів.
Загалом до благодійної акції долучилося 97 сімей із Котова.


 

Переглядів: 474 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]