[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Березень » 3 » КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ ГНИЛА ПАРТІЙЩИНА НА БЕРЕЖАНЩИНІ ?!
22:47
КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ ГНИЛА ПАРТІЙЩИНА НА БЕРЕЖАНЩИНІ ?!

Однією із вимог Майдану було прозоре проведення кадрової політики, люди виступили проти гнилої партійщини, вимагали призначати на посади професіоналів та достойних осіб. Більшість українців не слідкує за кадровими призначеннями як в державі так і на місцях. Це й не дивно, враховуючи лавини звісток про події із зони АТО, нам зараз не до того.
Проте, давайте проаналізуємо останні кадрові призначення в Бережанській районній державній адміністрації, яку очолює людина, що призначена після подій Революції Гідності – Василь Калинюк, керівник районної організації ВО Батьківщина:

1.    Штогрин С.М. – призначений на посаду першого заступника голови РДА. Нині переведений на посаду директора соціального страхування від нещасних випадків в Бережанському районі (член ВО Батьківщина, член бюро партії).
2.    Довбенко А.П. – призначений на посаду провідного спеціаліста відділу у справах сім’ї, молоді  і спорту Бережанської РДА, нині переведений у Центр надання адміністративних послуг. Функціонер штабу БЮТ.
3.    Довбенко П.М. – призначений на посаду начальника відділу освіти Бережанської РДА. Батько працівника штабу БЮТ, пенсіонер, колишній начальний Бережанської колонії.
4.    Нагірний Т.М. – призначений на посаду начальника управління агропромислового розвитку Бережанської РДА. Разом з родиною активний учасник виборчої кампанії на стороні БЮТу.
5.    Циган І.Ю. – призначений на посаду директора Районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Зять члена бюро БЮТу п. П. Кузіва.
6.    Гросу Я.М. – призначений на посаду директора районного геріатричного будинку «Надвечір’я»  у с. Саранчуки. Керівник штабу БЮТу на виборах 2014 р.
7.    Хомецька І.М. – призначена на посаду завідувачки кадрів Бережанської РДА. Дочка М. Хомецького, члена бюро БЮТу.


Ми не ставимо собі за мету якимось чином принизити вищезгаданих осіб, просто констатуємо дивний збіг обставин, де чітко зрозуміло, що перевага в кадрових питаннях головою Бережанської РДА чомусь надавалась виключно членам та прихильникам ВО Батьківщина!
 

Переглядів: 1124 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]