[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Квітень » 24 » НАСЛІДКИ ЗЕМЕЛЬНОГО ДЕРИБАНУ НА СОНЯЧНІЙ. ЛЮДИ ВІДВОЙОВУЮТЬ СВОЄ
20:50
НАСЛІДКИ ЗЕМЕЛЬНОГО ДЕРИБАНУ НА СОНЯЧНІЙ. ЛЮДИ ВІДВОЙОВУЮТЬ СВОЄ

"Власник" земельки, якому вдалося вкрасти три людські городи мешкає у м. Тернополі,. Ранньою весною засіяв ділянку вівсом, а пенсіонери не мають змоги посадити картоплю.

Через злочинне розпорядження колишнього голови Бережанської райдержадміністрації Ярослава Триньки  від 7 березня 2012 року ось уже понад 3 роки люди, які користувалися земельними ділянками з 1992 року сьогодні відвойовують свої наділи, які у них незаконно забрали тк. зв. "нові власники". У список "щасливчиків", яким віддали людську землю все тодішнє керівництво району, їх заступники, керівництво міста, депутати районної та міської рад, працівники земельного відділу, контролюючих та правоохоронних структур району та області. Більшість осіб не є жителями м. Бережани, а окремі навіть з-поза меж району та області. Родичі районних та міських чиновників.

Дивіться до якого відчаю і приниження ви довели громаду і все заради того, аби набити свої кишені грішми. Черговий раз переконуємося у тому, що ви служите не Україні і народу, а МАМОНІ.

P.S. ГО "Бережанська Самооборона" допомагатиме кожному у кого незаконно забрали землю.

Переглядів: 689 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]