[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Жовтень » 28 » Олег Захарків: “Я вдячний кожному, хто мене підтримав”
23:39
Олег Захарків: “Я вдячний кожному, хто мене підтримав”

Висловлюю щирі слова подяки жителям м. Бережани та сіл району за висловлену мені довіру та підтримку на виборах до Верховної Ради України. Ваші голоси, це великий вотум довіри як до мене особисто так і команди людей, які працюють в нашому краї на захисті ідей українського державотворення, команди «Об’єднання Самопоміч». Перемога по місту та в окремих селах району є ознакою супротиву непідкуплених, незагітованих брехливими політиканами свідомих громадян, а також потребою змінити обличчя влади. Нажаль, але багато хто так і не зробив жодних висновків після Революції Гідності.
Ваша підтримка дала повштух до початку великих радикальних змін на Бережанщині, які проводитиме команда «Об’єднання Самопоміч». Одним з найбільших наших пріоритетів є підготовка до місцевих виборів, формування нової команди та повне очищення від брехливих старих зрадників-політиків, реалізація ідей та принципів проголошених на Майдані.
Ми запрошуємо до нашої команди молодих та незаплямованих, патріотичних людей, які хочуть змін в селі, місті, районі, державі.

Разом до перемоги!
                                                                                                 Олег Захарків


 

Переглядів: 594 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]