[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Квітень » 21 » ВЕЛИКОДНІ ДАРУНКИ УКРАЇНСЬКИМ ЗАХИСНИКАМ
16:11
ВЕЛИКОДНІ ДАРУНКИ УКРАЇНСЬКИМ ЗАХИСНИКАМ

Уже вшосте представники ГО "Бережанська Самооборона"  побували в зоні АТО з благодійною допомогою для військових.
Цього разу в переддень Великодня зібрали 7 т гуманітарної допомоги: продукти – майже 500 пасок і 100 кг м’ясних копченостей (шинка, ковбаса, сало), пасхальні яєчка, бурячки з хроном тощо, а також одяг.
Частину допомоги віддали на базу вишколу військових у Борисполі, частину – безпосередньо в зону АТО, зокрема – на базу волонтерів у Слов’янську, де вже є добрі друзі бережанців. А ще – бійцям батальйону "Тернопіль" у м. Лисичанськ, де волонтери й заночували.
Зранку на Великдень о. Іван Гуня освятив великодні кошики, благословив вояків та волонтерів.
Наступним населеним пунктом було місто Новоайдар, а саме – школа-інтернат. Окрім її вихованців дарунки одержали і правоохоронці, які дислокуються в цьому місті.
У кінцевій точці маршруту – м. Щастя – допомогу залишили не лише нашим військовослужбовцям, але й дітям-сиротам у школі-інтернаті. Не забули й розвідників у Луганській області, серед яких є й бережанці. На всіх блокпостах ми частували бійців великодніми пасками, – розповідає О.Захарків, – бажали повернутися додому з перемогою.
Ця поїздка стала можливою завдяки щедрості громади Бережанщини, яка впродовж року допомагає українській армії, а також Бережанському деканату УГКЦ (отець-декан Михайло Бугай), агрофірмі "Мрія", благодійному фон¬ду "Батьківська хата", Підвисоцькому заводу будматеріалів (директор В.Верещака), ТзОВ "МегаКом", керівництву закладу громадського харчування  "Стара Піцерія" м. Тернопіль та ін.
Авто для перевезення гуманітарної допомоги надав місцевий підприємець І.Солярчик (водій С.Звєков).
                                                              Тетяна БУДАР газ. "Бережанське віче"


 

Переглядів: 468 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]