[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Червень » 16 » ВІДНОВЛЕНО ДЖИП "НІСАН" ДЛЯ СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІВ
23:31
ВІДНОВЛЕНО ДЖИП "НІСАН" ДЛЯ СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІВ

Хоч більше як рік точиться на сході України війна, та все ж і по нині існують проблеми із забезпеченням української армії усім необхідним, зокрема і  транспортними засобами. Нещодавно представники громадської організації «Бережанська Самооборона» допомоги в ремонті джипа «Нісан», який було відновлено для бійців 3-го окремого полку сил спеціального призначення, який дислокується в Кіровоградській області. Авто для ремонту пригнали військові серед них і бережанець Ростислав Легкий із своїм бойовим побратимом Олександром.
Ремонт авто тривав упродовж тижня. За цей період було проведено  заміну мастил, фільтрів, відновлено ходову систему, здійснено ряд зварювальних робіт, укріплення кузов машини тощо.


Перед відїздом автомобіль окропили свяченою водою та поблагословили бійців священики церкви св. Трійці Бережанського деканату УГКЦ.
Відновлення автомобіля не обійшлось без меценатів. Висловлюємо щиру подяку Бережанському деканату УГКЦ, зокрема отцю-декану Михайлу Бугаю та о. Івану Хрептаку, ФГ "ЖИВА ЗЕМЛЯ ПОТУТОРИ", Бережанській районній державній адміністрації, ТзОВ "ЕКОІНВЕСТ", Бережанській міській раді, підприємцям Р. Механіку, А. Білику, В. Безкоровайому, Р. Котлярчуку, родині Кузяків,  зварнику Володимиру.
Ремонт було здійснено на станції технічного обслуговування приватного підприємця Ігоря Гурка, який уже неодноразово долучається до ремонту військової техніки. Висловлюємо подяку членам ГО «Бережанська Самооборона» Михайлу Тронці, Галині Сапеляк, Любомиру Кузяку та іншим за постійну допомогу.


 

Переглядів: 581 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]