[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Березень » 15 » З БЕРЕЖАНЩИНИ ВІДПРАВЛЕНО 5 ТОН ДОПОМОГИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ДІТЕЙ-СИРІТ
16:09
З БЕРЕЖАНЩИНИ ВІДПРАВЛЕНО 5 ТОН ДОПОМОГИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ДІТЕЙ-СИРІТ

Допомога, яку зібрали жителі патріотичного бережанського краю для потреб українського війська уже вимірюється десятками тон. Після п’ятиденного перебування в зоні проведення АТО до Бережан повернулися волонтери із ГО «Бережанська Самооборона», які черговий раз відвезли 5 тон гуманітарної допомоги для військових, які несуть свою службу  на Донбасі, а також передали її  дітям-сиротам.


Окрім продуктів харчування, які були зібрані у центрі допомоги добровольцям АТО, ми відвезли на Донбас медикаменти, засоби гігієни, теплий одяг, пральні засоби, постільну білизну та інші необхідні речі.
Частина вантажу - це домашня їжа, яку приготували жителі Бережанщини власними руками: консервовані різносоли, сухофрукти, тушковане м’ясо, ковбаси, копчене сало, свіжий запашний смалець, найбільше цінуються серед військових і завжди є затребуваними. Овочі, а саме картоплю, червоний буряк, моркву, капусту, цибулю і часник ми віддали Слов»янським волонтерам, які роблять з них сухі борщі, а також передають на передову.


Окремою, але не менш цінною частиною допомоги, стали дитячі листи підтримки та вдячності, малюнки та власні учнівські патріотичні подарунки, які юні бережанці передали військовим.


Везли як завжди адресні передачі, які віддали бережанцям, що несуть службу на блокпостах та стратегічних об’єктах в зоні проведення АТО.

Також велику кількість продуктів ми залишили в смт. Новоайдар на базі дитячого сиротинця, де дислокується зведений загін правоохоронців. Кінцевою точкою стало м. Щастя, де у приміщенні школи-інтернату живуть українські військові, серед них і бережанці.

Ми вивантажили їм понад дві тони продуктів і віддали найцінніше - торт для нашого побратима Віктора Олійника, який в цей день святкував свій ювілей. Цей приємний подарунок ми доставили від його дружини та дітей.
 

Окрему подяку хочемо висловити людям, завдяки яким ця поїздка стала можливою: Бережанському деканату УГКЦ, особисто отцю-декану Михайлу Бугаю, який постійно допомагає війську та волонтерам, а цього разу надав левову частину коштів на пальне, голові районної ради Степану Кленику, голові правління ВАТ «Бережанигаз» Марії Ватраль, волонтеру Володимиру Якиміву, підприємцям Володимиру Пирогу, Андрію Білому, Володимиру Куцому,  Ростиславу Мужанову, Володимиру Пастуху, Миколі Канюці та іншим. Також волонтерам-самооборонцям Любомиру Кузяку, Володимиру Онанко, які відвезли допомогу на передову, водію вантажівки, бійцю АТО, Володимиру  Качмарському, членам ГО «Бережанська Самооборона».
Висловлюємо щиру подяку всім жителям бережанщини, які збирають допомогу для військових. Повірте, саме ви є яскравим зразком того, як кожен може допомагати армії, робити свій внесок у справу становлення країни і нації!
Слава Героям! Разом – до перемоги!


P.S. Для наступної поїздки на схід вкрай потрібне дизпаливо чи кошти на його придбання. Проосимо небайдужих допомогти. Тел: 0987779176.

                                                                                           Олег Захарків

                                                               Керівник ГО "Бережанська Самооборона"



 

Переглядів: 713 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]