[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Червень » 28 » Заява
00:57
Заява

Начальнику  УВС України
в Тернопільській області
ОБЛЕЩУКУ В.К.

Начальнику УДАІ УМВС України
в Тернопільській області
МИТРОФАЙЛУ А.В.
 

                                                             ЗАЯВА
      громадського формуваня «Бережанська самооборона ім.Героїв Лисоні»
            щодо начальника Бережанського ВДАІ Лесіва Петра Миколайовича

                       
                  Громадське формуваня «Бережанська самооборона ім.Героїв Лисоні», сформована в період Революції гідності, переслідуючи цілі захисту прав і свобод громадян в умовах складної соціально-політичної обстановки в країні, висловлює своє незадоволення роботою начальника Бережанського ВДАІ Лесіва Петра Миколайовича. 
Нам стало відомо, що з метою отримання чергового звання, він має намір «зацікавити» керівництво УМВС для того, щоб його тимчасово перевели на вищу посаду до обласного ВДАІ.     
                Багато скарг і нарікань на його роботу надходить до нас із різних джерел. Так, наприклад, члени нашого формування, які здійснювали спільні патрулювання з працівниками ДАІ та перекривали створені блок-пости на в’їздах в місто, були свідками неодноразового грубого ставлення начальника Бережанського ВДАІ до своїх працівників, висловлювань в їх адресу нецензурною лайкою, обзивання їх в присутності наших бійців. Жителі нашого району, і не тільки вони, потерпають з одного боку від бездіяльності підрозділу Бережанського ДАІ, яким близько 4-х років «керує і управляє»  Лесів Петро Миколайович, а з другого боку від його «активної діяльності» спрямованої на покращення свого матеріального стану. Так, з одного боку всі жителі району бачать який незадовільний стан доріг в районі, розміщення дорожніх знаків, стоянки автомобілів, а точніше їх відсутність, а з другого боку, тільки водії транспортних засобів, окремі підприємці, діяльність яких пов’язана з транспортними перевезеннями - перевізники, таксисти, власники АЗС тощо, бачать і відчувають на собі побори - цю «активність» спрямовану на власне збагачення.
               Після «Революції гідності» настав час змін, час коли люди хочуть жити правдиво і роблять все для того, навіть жертвуючи своїм здоровям і життям, щоб країна змінилась, щоб чесність і справедливість панувала у всіх сферах життя і тому є закономірним прагнення припинити зухвалу, наглу, протиправну поведінку, а можливо спосіб життя окремих посадовців, які вважають себе «божками», бо перестали служити Присязі даній на вірність народу України, державі  Україні, а служать своїм корисливим інтересам, використовуючи міліційну форму, своє службове становище, зловживаючи ним.
            Побори з водіїв, з підприємців, керування транспортом в нетверезому стані це норма життєдіяльності начальника ВДАІ Бережанського РВУМВС України Лесіва П.М. Для людей такої категорії необхідна не тільки повна люстрація, а також перевірка його діяльності правоохоронними органами – підрозділом внутрішньої безпеки, прокуратурою. Його діяльність необхідно перевіряти з Калуша, де він працював раніше і пішов звідти з негативних мотивів, але завдяки чийомусь «покровительству», все ж залишився на роботі і продовжив працювати в Монастириську, Козові та в Бережанах.
             Простий аналіз способу життя цього посадовця свідчить про його «нечисту руку» Так, він придбав і користується автомобілем «Хонда» який по ринковій вартості коштує не менше 140 000 гривень. Він щоденно їздить на роботу з м.Калуш, Івано-Франківської області до Бережан на роботу. Віддаль з м.Бережани до м.Калуш біля 100 кілометрів, тобто одна поїздка на роботу і додому це 200 км. шляху  – в ціні на паливо становить біля 200 гривень. Якщо у місяці 25 робочих днів то витрати лише на паливо становлять 5 000 гривень. Які ж витрати для пана Лесіва П.М. будуть у місяць хоча б для одноразового харчування? В закладах громадського харчування це приблизно 1300–1800 гривень за скромними порахунками. Закономірно постає запитання – яка ж зарплата у начальника ДАІ Лесіва П.М.і чи вигідно йому працювати? і взагалі, які витрати на місяць несе цей «магнат»? та звідки у нього такі статки? 
              Ми вважаємо, що керівництво УМВС, УДАІ повинні самі очищати свої ряди від таких працівників, давати їхнім діям та поведінці належну оцінку, оцінювати їх авторитет серед жителів району. Нам у районі не потрібні міліціонери-керівники, що основною метою ставлять своє збагачення та дескридитацію міліції. Віримо, що серед працівників Бережанської міліції є багато добросовісних і відданих присязі працівників, які чесно служать народові України і можуть очолити цей підрозділ ДАІ.
Громадське формуваня «Бережанська самооборона ім.Героїв Лисоні», вимагає здійснення перевірки діяльності п. Лесіва та відповідного реагування зі сторони обласного керівництва. 

            
Прийнято на засіданні штабу громадського формування
«Бережанська самооборона ім. Героїв Лисоні» від 24 червня 2014 р. Б.

 

Переглядів: 735 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]