[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Лютий » 20

Днями стало відомо, що таж сама команда «туєкрадів», які викопали та намагалися вкрасти декоративні туї на території заводів «Керамік», «Мікрон» та у селі Рай розкопала туї і на території Бережанського РайСТ неподалік автовокзалу.  Завдяки зусиллям підприємців, які там орендують приміщення для бізнесу вдалося попередити черговий т. зв. «благоустрій» у м. Бережанах. Не допоміг навіть приїзд самого Андрія Романовича, який намагався порішати питання … ... Читати далі »

Дата: 20.02.2015  

Бійцям батальйону ім. Кульчицького, 17 танкової бригади, добровольчого батальйону «Донбас» волонтери із м. Словянська передали продукти харчування та дитячі обереги, які були зібрані в Бережанському центрі допомоги військовим АТО. Хлопцям також передали саморобні брикети для спалювання в «буржуйках», які були виготовлені учнями Бережанської ЗОШ №1. ... Читати далі »

Дата: 20.02.2015  

Громадські активісти села Вільховець зібрали понад півтони продуктів харчування для української армії. Слід зазначити, що громада села вже вдруге збирає допомогу для війська. Представники Бережанської Самооборони Андрій Фурдига та Андрій Скальський привезли усе зібране до Центру допомоги військовим АТО. Транспорт для перевезення  надав місцевий підприємець Роман Механік. ... Читати далі »

Дата: 20.02.2015