[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Травень » 28

В м. Бережани Служба безпеки затримала  керівника Реєстраційної служби Бережанського районного управління юстиції, котрий вимагав від приватного підприємця хабар за державну реєстрацію договорів.
   Як повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, зловмисник вимагав і отримав від одного з фермерів Бережанського району неправомірну винагороду у розмірі 44 тисячі гривень за реєстрацію угод оренди земельних ділянок.
27 травня ц.р. правопорушник був затриманий «на гарячому» співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБ України в Тернопільській області пі ... Читати далі »

Дата: 28.05.2015  

Протягом останнього року Бережанський осередок Самооборони боровся за звільнення начальника ВДАІ Бережанського РВУМВС України Лесіва Петра Миколайовича. Після довгих спроб боротьби з корупцією працівників ДАІ нарешті нібито самооборонівці досягли результату. Нечестивий ДАІшник написав заяву на звільнення. Проте кілька днів тому, з достовірних джерел у правоохоронних органах Самооборона дізналася, що Лесіва не звільняють, а планують перевести начальником до Козівського району.

Звертаємося і вимагаємо від керівництва УМВС в Тернопільській області Олександра Богомола провести службове розслідування щодо діяльності Петра Лесіва та причин його переведення.
Самообороні Майдану Тернопільщини з достовірних проте неофіційних джерел стало кілька фактів, які викривають службову недбалість, халатність та зверхність Лесіва.
1.     Петро Лесів живе у місті Калуші ... Читати далі »

Дата: 28.05.2015