[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Лютий » 11 » БЕРЕЖАНСЬКІ ТУЇ – 3. ЗЛОДІЙ І В РАЮ ЗЛОДІЙ! (фото, відео)
20:06
БЕРЕЖАНСЬКІ ТУЇ – 3. ЗЛОДІЙ І В РАЮ ЗЛОДІЙ! (фото, відео)

Блокбастер із бережанськими туями продовжується. Здавалося б як так, зловлені на гарячому порушники, які дали пояснення бережанським міліціонерам на місці попереднього вчинення злочину, повинні були заспокоїтися і не повторювати подібних вчинків, а вони знову взялися за старе.  


Відчуваючи безкарність, не боячись відповідальності,  «туєкради» чинять одні і ті ж самі правопорушення. У середу 11 лютого о 9.00 год. в селі Рай, самооборонці в черговий раз застукали одних і тих самих осіб, які намагалися викорчувати декоративну тую. Ті ж самі особи минулого тижня викопували туї по вул. Рогатинській на території заводу Керамік.

Цього разу все було по- дорослому: більше людей, спецтехніка, і, як не дивно, в очах у хлопців впевненість, що вони на правильному шляху, що їм нічого не буде, бо в них є «криша».


Цікаво, хто їх так обнадіяв?! Що рухає цими людьми? В білий день, не боячись нікого, з посмішками на обличчі, мовляв нам і так нічого не буде, молоді люди викопують багатолітні дерева, заганяють вантажну машину із краном і намагаються вчинити злочин.

Так можуть поводити себе лише ті особи, яких хтось «кришує». Чи буде адекватний, тверезомислячий чоловік робити такі речі – ні. Хто з пересічних бережанців піде викопувати серед білого дня багатолітні зелені насадження застосовуючи про цьому спецтехніку? На такі кроки спроможні ті, хто впевнений у безкарності!


Маємо 100% інформацію про те, що особи, які у Бережанах роблять бізнес на туях, подали документи в Державну екологічну інспекцію в Тернопільській області, з метою виготовлення відповідних дозвільних документів на викорчовування дерев.

Отже, в скорому майбутньому, злодійські наміри бережанських «туєкрадів» будуть узаконені.  

Звертаємось до районної влади та начальника Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільській області п. П. Процика не допустити чергового свавілля у місті Бережанах.


 

Переглядів: 865 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]