[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Лютий » 16 » БЕРЕЖАНСЬКІ ТУЇ -4. Цього разу т. зв.«благоустрій» проводиться на території заводу «Мікрон» (фото, відео).
22:37
БЕРЕЖАНСЬКІ ТУЇ -4. Цього разу т. зв.«благоустрій» проводиться на території заводу «Мікрон» (фото, відео).

Полювання на бережанські туї набирає системного характеру. Складається враження, що працює команда, яка не зважаючи ні на що, робить свою чорну справу. Відчуття безкарності та чималий фінансовий заробіток на продажі дерев штовхає цих осіб на щораз нові злочини. 


Цього разу «туєкради» розкопали декілька декоративних туй на території колишнього лідера промисловості району - заводі «Мікрон».


Почерк той самий, що й і на території заводу «Керамік» та у селі Рай. Тому як би цього разу дехто не намагався розказати про те, що «проводить благоустрій», сліди скоєного ідентичні у всіх зафіксованих випадках.


Акуратно викопана коренева система дерева обгорнута у пакувальну плівку з метою подальшого його пересадження в іншому місці. Ціна такого деревця коливається від 4 до 6 тис. грн.


Особи, які викопували дерева уже відомі, а чи будуть знайдені замовники декоративних туй, залежатиме від того як спрацює бережанська міліція!

Переглядів: 676 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]