[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Січень » 23 » БЕРЕЖАНСЬКІ ЗУБНІ ТЕХНІКИ ДОПОМОГЛИ АРМІЇ ТА ВОЛОНТЕРАМ
16:55
БЕРЕЖАНСЬКІ ЗУБНІ ТЕХНІКИ ДОПОМОГЛИ АРМІЇ ТА ВОЛОНТЕРАМ

Для потреб відділу зберігання і переробки овочів та фруктів, що діє при Центрі допомоги  військовим, які беруть участь у бойових діях в зоні АТО, зубні техніки Бережанської районної комунальної лікарні придбали електросушку. Завдяки збільшенню «технічних потужностей», на даній ділянці роботи, ми будемо мати змогу удвічі більше та швидше переробляти сировину.
 

Нагадуємо, що при Центрі допомоги військовим, які беруть участь у бойових діях в зоні АТО, було створено відділ по збору та переробці  овочів та фруктів. Висушену сировину волонтери: Ірина Ухман, Наталя Стрілець, Галина Кізімович, Ольга Кравчук та Ганна Яців (працівники музею Богдана Лепкого) впаковують у готові борщові суміші, які відправляють на передову для українських військових.
З метою збільшення кількісної та якісної переробки сировини просимо небайдужих допомогти у придбанні  кухонного комбайну, електросушки та вакууматора (прибор, який забезпечу тривале зберігання продуктів). Дякуємо Бережанським медикам за допомогу. Слава Україні!



 

Переглядів: 388 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]