[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Січень » 13

Про кришування першими особами на Бережанщині найбільших злочинних та корупційних схем знає кожен пересічний мешканець району. І здавалося б, як так, у такому історичному та патріотичному краї, над яким височить скроплена кров’ю стрілецька Голгофа – гора Лисоня, в колисці зародження оунівського та упівського підпілля, місці, де ледь не щодня відбуваються заходи, молебні, урочистості, відкриваються пам’ятники, та пам’ятні дошки, в районі, де з самого початку становлення незалежної України при владі представники демократичних політичних сил, можуть відбуватися речі, які не вкладаються в рамки розумного? ... Читати далі »

Дата: 13.01.2015  

Сьогодні в музеї Богдана Лепкого відбувся перший майстер-клас з виготовлення оберегів для вояків АТО. Ініціаторами цієї доброї справи виступила Бережанська станція юних техніків (в.о. кер. Стець Г.). Слід зазначити, що з працівниками СЮТу музейники вже не вперше проводять подібні заходи. ... Читати далі »

Дата: 13.01.2015  

Війна триває… Нас намагаються заспокоїти «домовленостями» та «перемир’ям», але українські військові як не мали що їсти, зігрітися та у що вдягнутися, так і не мають по сьогодні, але найгіршим є те, що гинуть люди!
 Ніхто не виніс жодних уроків з попередніх хвиль мобілізації, як уже з 20 січня розпочнеться наступна хвиля!  Бентежить той факт, що невідомо як і за що ми будемо одягати нових змобілізованих вояків.
... Читати далі »

Дата: 13.01.2015  

Під час новорічно-різдвяних свят  до Районного координаційного центру допомоги добровольцям АТО надійшла чергова посилка від бережанців-заробітчан із Чехії. Як завжди ініціатор збору виступив наш земляк Андрій Шанайда, який цього разу передав через бережанця Віктора Якимця 60 пар зимових рукавиць, які сьогодні є так необхідні для наших вояків. ... Читати далі »

Дата: 13.01.2015