[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Грудень » 30 » КОЛИ ВІТЧИЗНА В НЕБЕЗПЕЦІ, ВІЙСЬКУ МАЄ ДОПОМАГАТИ КОЖЕН!
23:05
КОЛИ ВІТЧИЗНА В НЕБЕЗПЕЦІ, ВІЙСЬКУ МАЄ ДОПОМАГАТИ КОЖЕН!

Нечуваний дух щедрості, патріотизму та єдності демонструють сільські громади Бережанщини. Вже два-три, а то й більше разів поспіль волонтери Центру підтримки добровольців АТО  забирають зібрану допомогу з території одних і тих самих сільських рад. Сьогодні, понад пів тони допомоги (закруток,  продуктів харчування, овочів, теплого одягу) ми привезли і с. Урмань, Бережанського р-ну. 
Із великою вдячністю приймаємо провізію від жителів краю та дивуємося згуртованості, щедрості, самовідданості й жертовності простих людей. Але все ж кожна благородна справа починається із добре організованої роботи.  На території Урманської сільської ради уже вкотре організатором збору допомоги виступає сільський голова Євген Наконечний, який зазначив, що останні події в державі  не просто кардинально змінили свідомість оносельчан, а й згуртували їх, додали духу єдності, нечуваної щедрості, доброти та любові. Автотранспортом для перевезення продуктів забезпечив Бережанський агротехнічний інститут за сприяння о. Володимира Зайчука.
Хочемо щиро подякувати всім, хто в непростий для нашої країни час допомагає українській армії, яка оберігає українські рубежі. Велике вам спасибі!


 

Переглядів: 472 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 1
1 Самооборона  
0
Хто наступний?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]