[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Грудень » 11

Важко усвідомити, але війна на сході України з ненависними ворогами – озвірілими терористами, російськими найманцями – затягнулася надовго, і наші вояки-патріоти змушені постійно перебувати в бойовій готовності, воювати в холоді, важких умовах, відстоюючи незалежність і безпеку України. ... Читати далі »

Дата: 11.12.2014  

Важливим для вояків, які сьогодні захищають кордони нашої держави є підтримка від рідних та друзів. Особливо,  напередодні новорічно-різдвяних свят.  Вчителі та учні Потутрської ЗОШ зібрали та передали для свого односельчанина подарунок від св. Миколая. Обіцяємо його передати з рук в руки уже найближчим часом. 
 

Дата: 11.12.2014  

Член ГФ "Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні" др. Володимир І. подарував своєму побратиму, бійцю добровольчого  батальйону "Тернопіль" др. Олегу, прилад нічного бачення. Володя повідомив, що завжди користувався приладом на полюванні, але на війні хлопцям він буде більш потрібний. Дякуємо друже ! Слава Україні!

Дата: 11.12.2014  

При Центрі допомоги бійцям АТО свою роботу розпочав відділ по переробці овочів та фруктів. До функцій відділу входить: збір сировини, її транспортування, зберігання, переробка, фасування та відправка на передову.  Висушені овочі та фрукти у вигляді збалансованих мішанок, до яких додаватимуться всі необхідні спеції, волонтери відправлятимуть на схід українським воякам.  Запрошуємо усіх бережанських господинь до такої форми волонтерської роботи. Звертаємось до небайдужих надати допомогу у вигляді спецій та приправ.
 

Дата: 11.12.2014