[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Лютий » 2 » МЕЧИЩІВСЬКА ШКОЛА ЗІБРАЛА 1,5 т. ДОПОМОГИ ДЛЯ ВІЙСЬКА
00:15
МЕЧИЩІВСЬКА ШКОЛА ЗІБРАЛА 1,5 т. ДОПОМОГИ ДЛЯ ВІЙСЬКА

Півтори тони закруток, овочів, одягу самоборонці привезли із патріотичного села  Мечищів. Ініціатором збору гуманітарної допомоги виступили місцеві освітяни на чолі із директором школи п. Іриною Надбережною. Дух патріотизму, бажання долучитися до допомоги українській армії здолати російських окупантів, це те, що побачили волонтери коли приїхали у школу.

До завантаження зібраної допомоги долучився весь технічний персонал та старшокласники навчального закладу, члени місцевої самооборони. Зі сльозами на очах мечищівські освітяни відправляли бус із допомогою, а тим часом уже планують черговий збір допомоги. Транспорт для перевезення усього зібраного надав Михайло Довганик.

Для волонтерів було проведено екскурсію по шкільному музею, який за своїм оформленням та наповненням може сміло позмагатися навіть із районними чи обласними музеями.

Висловлюємо щиру подяку  колективу Мечищівської школи, а також жителям села за зібрану гуманітарну допомогу для української армії.  Разом – до перемоги! Слава Героям!

 

Переглядів: 495 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]