[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Лютий » 26 » ВІДНОВЛЕННЯ УАЗика ЙДЕ ДО ЗАВЕРШЕННЯ. Потреби.
22:58
ВІДНОВЛЕННЯ УАЗика ЙДЕ ДО ЗАВЕРШЕННЯ. Потреби.

Наприкінці листопада 2014 р. наша організація взялася за відновлення УАЗика, який заплановано передати для бережанців що воюють в складі 24-ї механізованої бригади. Ремонтні роботи ми ведемо щодня. На даний час повністю відновлено двигун, коробку передач, частину електротехнічного обладнання, закінчуємо зварювальні роботи.

Як зазначив член нашої організації відповідальний за відновлення автомобіля Михайло Тронка, ремонт йде до завершення і вже ближчим часом буде проводитись обкатка двигуна. Заплановано пофарбувати кузов автомобіля в захисні кольори.
Повністю звіт про відновлення «бобіка», та тих хто сприяв у ремонтних роботах плануємо подати тоді, коли відновимо його цілком.


На даний час є велика потреба у придбанні акумуляторної батареї (75 Ач), патрубках і шлангах для даної марки автомобіля, лампочках, звичайних та протитуманних фарах, бензині А-92.

Також розпочинаємо прийом заявок від бажаючих, які б  хотіли долучитися до оформлення внутрішньої обшивки салону автомобіля (обереги, малюнки, побажання тощо).


 

Переглядів: 607 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]