[Мій сайт ]
Головна » 2015 » Травень » 17 » ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДСЬКОСТІ КРАЮ
13:39
ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДСЬКОСТІ КРАЮ

Більше року громадська організація "Бережанська Самооборона" стоїть на засадах втілення ідей української державності. Робота, яку ми проводимо є вкрай непростою, потребує значного як матеріального  так і людського ресурсу, проте ми робили та робимо усе, що є в наших силах, відстоюючи принципи верховенства права, захисту людей, держави. Усім, чим можемо, допомагаємо українським військовим, відправляємо на передову зібрану вами допомогу тощо.
Ми прекрасно усвідомлюємо, що те з чим боремося сьогодні,  має системну складову, яка роками вкорінювалася, впускаючи свої метастази у всі сфери нашої життєдіяльності. Втрачену довіру до правоохоронних органів за часів бандитської влади януковича, а особливо під час Революції гідності, коли ті хто повинен був захищати людей обернув у їхню сторону дуло автомата, на превеликий  жаль так і не відновлена. Керівництво держави, розуміючи, що відновити довіру до міліції можна лише способом проведення радикальних реформ, розпочала цю роботу. Але допоки реформа торкнеться місцевого рівня пройде чимало часу.

А поки все залишається по-старому. Тим користаються окремі особи, для яких погони стали можливістю набивати свої кишені грішми.
Створюваний роками у Бережанському районі клан із злочинців, політиків та правоохоронців, сьогодні стає все більш явний. Виявлені нашою організацією факти афер, злочинів, корупції ще раз і ще раз підтверджують той факт, що на територій району діє злочинне угруповання, за яким стоять високопоставлені керівники, політики, правоохоронці, очільники громад, працівники контролюючих органів тощо.
Сфера їхньої «діяльності» - розкрадання лісу, незаконний видобуток корисних копалин, земельні афери, незаконна реалізація спирту та алкогольної продукції, афери з нерухомістю, землею, «вигідна» їм кадрова політика тощо.  Родинні стосунки між посадовцями, «кумівство», спільні п’янки, «баньки» тощо, є немов би стимуляторами  діяти саме так, а не інакше.
Нажаль, але окремі «члени клану» ще й по нині прикриваючись вишиваними сорочками, солодкими словами, обіцянками, завуальованими вчинками, намагаються будь-яким способом обдурити громаду. Роками створювана в районі «потрібна» кадрова політика, яка в основному проводилася за політичним принципом та політичною доцільністю дає нам зрозуміти про масштаб усього.
Громадська організація «Бережанська Самооборона» звертається до жителів краю повідомляти про будь-які факти, що свідчать про корупцію, афери, розкрадання народного майна, вимагання хабарів, свавілля чиновників, бездіяльність правоохоронців тощо.
Станемо пліч-о-пліч в ряди другого народного фронту по боротьбі із корупцією, свавіллям влади, чиновників, правоохоронців. 

ГО "Бережанська Самооборона"
 

Переглядів: 576 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]