[Мій сайт ]
Головна » 2016 » Лютий » 07

Сьогодні, 5 лютого депутати міжфракційного депутатського об'єднання "Самооборона Майдану" зареєстрували постанову про припинення Угоди про безвізовий режим між Україною та Росією. 

За словами керівника Самооборони Майдану та Першого заступника Голови Верховної Ради України Андрія Парубія: ... Читати далі »

Дата: 07.02.2016  

Основною метою діяльності організації є об’єднання свідомих та активних громадян для здійснення й захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних та інших інтересів українських воїнів. Добровільна соціально спрямована діяльність проводиться шляхом надання волонтерської допомоги з метою подолання терористичної загрози, збереження територіальної цілісності України, надання необхідної допомоги українським бійцям, інвалідам, ветеранам АТО, їх сім’ям, цивільному населенню, які постраждали від терористичних та бойових дій.

Головні напрямки роботи – надання допомоги бійцям, їх сім’ям та іншим громадянам, які постраждали внаслідок терористичних та бойових дій, у результаті військових чи соціальних конфліктів, нещасних випадків. Допомога жертвам злочинів, біженцям, сприяння в організації їх обстеження та лікування, в наданні медико-психологіч¬ної підтримки, розшук безвісти зниклих осіб, встановлення м ... Читати далі »

Дата: 07.02.2016