[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Вересень » 11 » Слабкість держкерівництва змушує нас до самоорганізації
00:41
Слабкість держкерівництва змушує нас до самоорганізації

З початком відкритої війни озброєного «до зубів» регулярного російського війська проти української армії на світ «вилізли» усі проблеми нашого армійського керівництва: від координації дій до елементарного матеріального забезпечення вояків. Яскравим доказом слабкості  державного керівництва став протокол, підписаний в Мінську, текст якого оприлюднила ОБСЄ.
Чого варті лишень пункти 6 та 7 даного протоколу, в яких йдеться про недопущення покарання осіб, причетних до подій в Луганській та Донецькій областях, та про проведення дострокових місцевих виборів в цих регіонах. Виходить, що «продажні шкури», бандити і терористи, які були творцями та безпосередніми виконавцями усього хаосу та війни на сході України, тепер недоторканні, спокійно можуть займати нові крісла після місцевих виборів. Не складно здогадатися, що вони тоді зроблять з бійцями українських добровольчих батальйонів, які повернуться додому.
Така відверта слабкість та недієздатність державного керівництва зобов’язує українців до самоорганізації. Це черговий виклик для активістів Самооборони Майдану Тернопільщини і надалі організовувати та працювати у волонтерському русі із забезпечення армії в зоні АТО, подбати і про цивільний захист населення регіону. Така діяльність уже вилилася в народний рух під назвою «Вільні Люди». «Вільними Людьми» називають себе активісти Майдану, які повернувшись додому продовжують змінювати країну, часто перебираючи на себе функції державних інституцій.
Українське суспільство поступово стає сильним, покладаючись на себе та самоорганізовуючись. Час державному керівництву діяти заради сильної країни. Наші позиції з даного приводу чіткі: по-перше, повернення Україні статусу ядерної держави, по-друге, негайний вступ в НАТО і структури ЄС.

 

Переглядів: 467 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]