[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Вересень » 05

Цьогорічне свято Незалежності України – особливе для нашого земляка Сергія Крука, адже саме в ці дні він, вояк Української армії, побував у відпустці в рідній хаті у с.Урмань.
Тут він народився, закінчив місцеву школу, потім – професійно-технічне училище в Тернополі. За професією – кухар. Кілька років був на заробітках. Згодом його призвали до армії. Служив у Миколаївській 97-й окремій аеромобільній бригаді.
... Читати далі »

Дата: 05.09.2014  

Одним із тих, хто може нині поповнити ряди бійців у зоні АТО, – знаний філателіст, учасник Євромайдану, член "Бережанської Самооборони" Олег Поливко.
23 серпня численні друзі, рідні, однодумці, працівники музеїв, пошти, БТШ, місцеві самооборонівці зібрались у центрі міста для символічних проводів активіста й патріота О.Поливка на військові навчання та участь в АТО.
... Читати далі »

Дата: 05.09.2014  

Із кожним днем усе більше бережанців поповнює ряди бійців Української армії, жертвуючи здоров’ям і життям задля звільнення нашої держави від ворогів-агресорів. Серед патріотів – і доброволець Назар під псевдо Тополя (прізвища не розголошує).
Уродженець нашого краю, він – колишній учень гімназії, активіст молодіжних патріотичних організацій, учасник Євромайдану, член ГФ “Бережанська Самооборона”.
... Читати далі »

Дата: 05.09.2014