[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Вересень » 14

 

Нещодавно до Бережанської Самооборони звернулися місцеві підприємці із проханням вплинути на ситуацію, яка пов’язана із примушенням їх проводити переписку журналу «Вісник Міндоходів України». Незаповнений бланк квартальної угоди з мокрою печаткою Філії Міндоходів у Тернопільській області на суму 294.00 грн. розносили бережанські податківці, які переконували місцевих підприємців у тому, що передплата цього видання є в їх інтересах… ... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

Учительський колектив Бережанської ЗОШ №3 зустрівся із представниками ГФ «Бережанська Самооборона». Глибоко стурбовані педагоги розповіли про те, що директор школи запропонував їм писати заяви за власний рахунок і йти  у примусові неоплачувані відпустки. Як виявилось, такі пропозиції зі сторони керівництва школи  уже надходять не вперше.  ... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

В умовах воєнної агресії важливе місце займає створення та підтримка  партизанського руху. В період визвольної боротьби ОУН, УПА саме така форма боротьби з ворогом була найбільш ефективною, зокрема на Бережанщині останнє збройне протистояння між підпільниками та комуністами відбулося у 1963 в ур. Курманка. 
14 вересня 2014 року на Бережанщині було створено перший добровольчий загін територіальної оборони «Лисоня». Партзанський загін повністю складається із членів Бережанської Самооборони. ... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

За період діяльності Координаційного центру підтримки бійців в зоні АТО волонтерами було зібрано понад 2 т. картоплі,  а також, цибуля,морква, консерви в асортименті, макаронні вироби, крупи в асортименті, цукор, сіль, олія соняшникова, питна вода тощо.
Різні речі: сигарети, туалетний папір, мило, шкарпетки, нижня білизна, кепки, футболки, берци…
... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

Врятуй життя солдатові. Під таким гаслом бережанські самооборонці доєдналися до районної акції по збору крові для поранених в зоні АТО бійців.
Спершу - медогляд. Далі донорів напували чаєм з печивом, щоб отримали допоміжну дозу глюкози. І лише потім - забір крові. Під час акції, яку було проведено 11 вересня 2014 р. Б. донори-добровольці здали майже 9 літрів крові.
... Читати далі »

Дата: 14.09.2014