[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Вересень » 14 » В Бережанах і по нині діють схеми сім"ї януковича, або як місцевих підприємців заставляють передплачувати пресу
22:02
В Бережанах і по нині діють схеми сім"ї януковича, або як місцевих підприємців заставляють передплачувати пресу

 

Нещодавно до Бережанської Самооборони звернулися місцеві підприємці із проханням вплинути на ситуацію, яка пов’язана із примушенням їх проводити переписку журналу «Вісник Міндоходів України». Незаповнений бланк квартальної угоди з мокрою печаткою Філії Міндоходів у Тернопільській області на суму 294.00 грн. розносили бережанські податківці, які переконували місцевих підприємців у тому, що передплата цього видання є в їх інтересах…
Видання виходить щопонеділка, друкується на глянцевому папері та має великий спектр інформації з податкового, митного та пенсійного законодавства. Крім того, в журналі друкуються проекти законодавчих актів, які виносяться для прийняття Верховною Радою і ознайомлення громадян. На перший погляд все чітко, якби не декілька цікавих моментів. 
ЦИФРИ. Журнал виходить щопонеділка двома мовами: українською та російською. Обсяг — 80 с., тираж — 66 700 примірників. Вартість передплати на рік складає 1176,00 гривень. (мінімальна заробітна плата, чи прожитковий мінімум для однієї особи на місяць). Тобто при повній передплаті журнал заробляє за рік лише — 78 439 200 гривень.!!! Не рахуючи спеціальних видань та реклами… Разова передплата становить 98,00 гривень на місяць.
РЕКЛАМА. Вартість реклами на шпальтах журналу коливається від 2 000 до 18 000 гривень. Взявши в середньому 9000 гривень на місяць маємо ще 108 000 гривень на рік. Зробивши підсумки, маємо загальний дохід на рік — 78 547 200 гривень.
ВІДКАТИ. ТЕНДЕРИ. Слід зазначити, що бережанським підприємцям пропонують укласти угоду з Філією ДП  «Сервісно-видавничий центр Міністерства доходів і зборів України». Зазначене підприємство створене на базі трьох держпідприємств: "Автобаза Державної податкової адміністрації України", "Інформаційно-видавничий центр ДПС України" та "Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів у м. Києві". 
12 грудня 2011 року державне підприємство «Сервісно-видавничий центр Державної податкової служби України» за результатами тендерів уклав угоду на послуги з друкування журналу “Вісник податкової служби України”. Тендер на 12,48 мільйонів гривень виграло ТОВ “Укрполіграфмедіа”. Цікаво, що аналогічні послуги податківцям пропонувало ПП “Видавництво “Досконалий Друк”, яке запросило 9,93 мільйонів гривень. Але різниця в більш, як 2,5 мільйона гривень не стала на заваді. Причина, з якої податківці не захотіли здешевити вартість послуг власного видання – не пояснюється.
КРИМІНАЛ відносно директора ТОВ «Укрполіграфмедіа» (код ЄДРПОУ 31236266), за ознаками складу злочину передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України прокуратурою Подільського району м. Києва порушена кримінальна справа № 57-2178.  Дивись інтернет-сайт.http://ord-ua.com/2014/04/15/mindohodiv-ukrayini-doyit-svoyih-pratsivnikiv/?lpage=1
БАНК ПАРТІЇ РЕГІОНІВ. Кошти по передплаті журналу потрібно перевести на рахунок АБ «Укргазбанк», а як відомо «Укргазбанк» належить двом регіоналам, а саме Олексію Омеляненку голові фракції партії регіонів в Київраді V-VI скликання та Василю Горбалю депутату ВР від партії регіонів, член Президії Міжсоборної присутності Російської православної церкви.
Як нам стало відомо, «Вісник Міндоходів України» добровільно-примусово доводиться передплачувати і працівникам цієї структури.
Вважаємо, в час коли наша держава перебуває у стані війни, коли все свідоме громадське суспільство допомагає армії боротися з путінськими бандами, застосування  схем, які  і надалі фінансують тих, хто потім вбиває українців є  аморальним.
Сьогодні багато бережанських підприємців долучилися до збору як гуманітарної так і матеріальної допомоги для бійців в зоні АТО. Вважаємо, що пропозиції по передплаті нікому непотрібного журналу «Вісник Міндоходів України» ціною 294 грн. на квартал і 1117 грн. на рік., в час коли відбулася революція Гідності, і коли Україна зі зброєю в руках бореться за мирне небо - є НЕПРИПУСТИМИМИ!!!
Бережанська Самооборона бере під особистий контроль дане питання та в разі, якщо і на далі керівництво бережанської податкової заставлятиме переплачувати підприємців району це видання самооборонці вдаватимуться до акції протесту.

 

Переглядів: 560 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]