[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Вересень » 29 » Вибори - 2014. Старий-новий формат брехні та зрад!
15:41
Вибори - 2014. Старий-новий формат брехні та зрад!

Упродовж усього періоду «віртуальної незалежності» української держави влада та партійці постійно зраджували своїх громадян. Ми всі добре знаємо, що депутати, яких висувають партії (блоки) цілком залежать від волі своїх партійних босів та їх спонсорів – олігархів. 
 Революція Гідності показала, що народ України здатний до самоорганізації і це є його історична, традиційна форма регулювання суспільних відносин, що діє на рівні підсвідомості – це наш генетичний код!
Саме здатність до самоорганізації дала змогу вижити під час Революції Гідності, при тому, що «політичні лідери» постійно кидали український народ. Саме ця особливість і наш патріотичний дух є основним стержнем для сотень-тисяч вояків-героїв, які сьогодні захищають кордони Неньки України від російських окупантів!
    Народ виступив за зміну політичної системи, а також проти брехні, шахрайства та корупції. Знаючи, що в багатьох  старих політиків шанси бути законно обраними до найвищого законодавчого органу нашої держави Верховної Ради України дорівнюють нулю, цього разу вони прикрилися Героями майдану, командирами добровольчих батальйонів, навіть в’язнями, що ще раз доказує – таких політиків пора міняти! Саме ті, ким вони прикрилися, і є справжніми героями, ними пишається Нація!
    Чи маємо ми право після подій Революції Гідності, відданих душ Небесної сотні та бійців Української армії на сході України робити чергові історичні помилки? Чи за партійних функціонерів стояв майдан?  Чи мають право політики, які вже були в декількох партіях, сьогодні претендувати на керівні місця та місця у парламенті?
    Закликаємо вас голосувати душею та серцем в ім'я Української Самостійної Соборної Держави!
                                                                                                                                 
 

 

Переглядів: 470 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]