[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Вересень » 5 » ВІДВАГА – В ПОШАНІ ЗАВЖДИ
23:48
ВІДВАГА – В ПОШАНІ ЗАВЖДИ

Одним із тих, хто може нині поповнити ряди бійців у зоні АТО, – знаний філателіст, учасник Євромайдану, член "Бережанської Самооборони" Олег Поливко.
23 серпня численні друзі, рідні, однодумці, працівники музеїв, пошти, БТШ, місцеві самооборонівці зібрались у центрі міста для символічних проводів активіста й патріота О.Поливка на військові навчання та участь в АТО.

У декого на душі, звичайно, було сумно, хоч намагалися посміхатись. Стійко трималися й мама Олега – Іванна Антонівна, і його двоє дітей – син та дочка. Всі бажали Олегу витримки, сміливості й удачі.
Представники Громадського формування "Бережанська Самооборона" передали воякові кевларову каску з маскувальною накидкою, тактичні окуляри, балаклаву, флягу, рукавиці, ліхтар та інші об¬ладунки, а також деякі продукти, елементи одягу.
Іванна Антонівна, яка вже встигла повернутися з військової частини, де проходить вишкіл Олег, розповіла, що настрій у нього бойовий – без вагань їхати на схід нашої країни, вибити ворога з рідної Української землі.
Віримо, що так воно й буде. Слава Україні!
                                              Газета «Бережанське віче» 5 вересня 2014 р. №35

 

Переглядів: 662 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]