[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Вересень » 27 » ВСЕ ДЛЯ ФРОНТУ! ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!
14:51
ВСЕ ДЛЯ ФРОНТУ! ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!

18 вересня з подвір'я Бережанської ЗОШ I – III ст. №2 вирушила машина з гуманітарною допомогою для бійців на сході України.
З середини першого шкільного місяця за ініціативи молодих волонтерів Олі Люпи, Адріани Боярчук, Яни Яштайкіної і заступника директора з виховної роботи Г.Головацької у школі розпочали збір харчів, засобів гігієни й одягу для солдатів – захисників Вітчизни.

Спільними зусиллями зібрані речі першої необхідності – мило, зубні пасти та щітки, шампунь, засоби для гоління, продукти – крупи гречані, рисові, пшеничні, макаронні вироби, страви швидкого приготування, консерви, олія, спеції, чай, кава, печиво, цукерки, шоколад, одяг – футболки, шкарпетки й шапки (адже стовпчик термометра невпинно повзе вниз), а також берці й теплі ковдри, бинти і медикаменти.
Разом із тим учні писали оборонцям листи, малювали малюнки, плели обереги. Всього відправлено 112 конвертів зі словами вдячності й образами-талісманами.
Активними учасниками цієї акції були І.Туцька, Л.Андрусишин, М.Семеген, та, зрештою, усі учні ЗОШ №2. А також педагоги, які мали безпосередній стосунок до збору, – Н.Кульчицька-Ручка й О.Василишин.
Наприкінці заходу, керівник Самооборони Олег Захарків подякував вчителям та дітям за те, що вини долучилися до збору гуманітарної допомоги та пообіцяв відправити усе зібране в зону АТО для українських вояків.
Закликаємо й інші навчальні заклади приєднатись до нас і допомогти захисникам на фронті.

Адріана БОЯРЧУК,
учениця 9-Б класу ЗОШ №2.

 

Переглядів: 495 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]