[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Липень » 20 » Координаційна нарада з питань протидії злочинності та корупції
00:35
Координаційна нарада з питань протидії злочинності та корупції

В актовому залі Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільській області під головуванням прокурора району Р.Юсипіва відбулася координаційна нарада з питань протидії злочинності та корупції за наслідками роботи правоохоронних органів району у І півріччі 2014 року. У нараді взяли участь: голова райдержадміністрації В.Калинюк, голова районної ради С.Кленик, міський голова В.Музичка, начальник Бережанського РВ УМВСУ П.Процик, голова суду В.Шміло, начальник РВ ДСУ з надзвичайних ситуацій в області Т.Калакура, начальник Козівської ОДПІ І. Пунько, керівник Бережанської Самооборони Майдану О.Захарків та  представники ЗМІ.

В ході наради були розглянуті питання стану боротьби зі злочинністю на території Бережанського району, ефективності протидії злочинним проявам всіх напрямків, проявам корупції та хабарництва, а також визначено проблеми та пріоритети у діяльності правоохоронних органів району.
        Прокурор району Р.Юсипів проаналізував стан злочинності та правопорядку на території Бережанщини за І півріччя 2014 року, додержання вимог законодавства, спрямованого на профілактику злочинності та протидії корупції. Водночас зазначив, що велике обурення у населення району викликають корупційні прояви у надрокористуванні, лісомисливському господарстві, бюджетній та земельній сферах. Громадськість також незадоволена й тим, що до адміністративної відповідальності за корупційні прояви притягуються  працівники лише найнижчих ланок.
Голова РДА В. Калинюк підкреслив, що лише завдяки тісній співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів та громадськості можна досягти зменшення рівня злочинності у районі, покращити ефективність діяльності держслужбовців, підняти  авторитет та відновити довіру населення до правоохоронних органів.

    Керівник Бережанської Самооборони Майдану О.Захарків виступив з ініціативами про створення Громадської ради  при Бережанському РВ УМВСУ в Тернопільській області та відновлення роботи патрульно-постової служби, за участю представників самооборони.
          За результатами засідання прийнято постанову, якою передбачено вжиття заходів, спрямованих на подальші скоординовані дії правоохоронних та контролюючих органів району з метою підвищення ефективності їх роботи.

Джерело http://www.oda.te.gov.ua/berezhanska/ua/news/detail/74347.

 

Переглядів: 622 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]