[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Липень » 25

Саме під таким гаслом розпочинається збір дитячих творів, які будуть передані українським солдатам. В рамках діяльності координаційного центру підтримки добровольців, які беруть участь в АТО Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні оголошує про проведення акції «Лист солдату».  В рамках акції самооборонці збиратимуть листи із словами підтримки, подяки та малюнки від дорослих і дітей, аби потім надіслати їх бійцям, які перебувають в зоні АТО.
Мета акції «Лист солдату» – підняття бойового й патріотичного духу наших українських військових, моральна підтримка. ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Дата: 25.07.2014  

Обов»язки по координації процесів забезпечення та сприяння  добровольчим підрозділам, а також тим, що діють від Міністерства оборони, Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ керівництвом ГО «Тернопільська Самооборона» було покладено на Бережанську Самооборону ім. Героїв Лисоні. У зв»язку із чим створено районний Центр підтримки бійців АТО, який діятиме за адресою: м. Бережани вул. Шевченка, 1 (2-й корпус ЗОШ №2).
Основним завданням Центру підтримки добровольців є: ... Читати далі »

Дата: 25.07.2014