[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Липень » 20

 Самооборона Майдану — всеукраїнський понадпартійний громадський рух, добровільне громадське формування, що діє на основі самоорганізації, громадянської солідарності та координації діяльності структур різного рівня.
Відповідно до наказу керівника Самооборони Майдану Андрія Парубія від 11.02.2014 р.Б. №1 «Про основні засади організації «Самооборони Майдану», 13  лютого 2014 р.Б.  в м. Бережани було створено «Бережанську Самооборону Майдану ім. Героїв Лисоні». ... Читати далі »

Дата: 20.07.2014  

В актовому залі Бережанського РВ УМВСУ в Тернопільській області під головуванням прокурора району Р.Юсипіва відбулася координаційна нарада з питань протидії злочинності та корупції за наслідками роботи правоохоронних органів району у І півріччі 2014 року. У нараді взяли участь: голова райдержадміністрації В.Калинюк, голова районної ради С.Кленик, міський голова В.Музичка, начальник Бережанського РВ УМВСУ П.Процик, голова суду В.Шміло, начальник РВ ДСУ з надзвичайних ситуацій в області Т.Калакура, начальник Козівської ОДПІ І. Пунько, керівник Бережанської Самооборони Майдану О.Захарків та  представники ЗМІ.
... Читати далі »

Дата: 20.07.2014