[Мій сайт ]
Головна » 2014 » Липень » 25 » У Бережанах створено Центр підтримки добровольців, які беруть участь у антитерористичній операції.
01:35
У Бережанах створено Центр підтримки добровольців, які беруть участь у антитерористичній операції.

Обов»язки по координації процесів забезпечення та сприяння  добровольчим підрозділам, а також тим, що діють від Міністерства оборони, Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ керівництвом ГО «Тернопільська Самооборона» було покладено на Бережанську Самооборону ім. Героїв Лисоні. У зв»язку із чим створено районний Центр підтримки бійців АТО, який діятиме за адресою: м. Бережани вул. Шевченка, 1 (2-й корпус ЗОШ №2).
Основним завданням Центру підтримки добровольців є:
1.    Координація процесів діяльності сприяння  як добровольчим підрозділам, а також тим, що діють від Міністерства оборони, Національної гвардії та             Міністерства внутрішніх справ;
2.    Координація діяльності волонтерів, які матеріально та організаційно               допомагають українському війську;
3.    Інформаційний та пропагандистський супровід діяльності добровольчих       підрозділів;
4.    Збір гуманітарної допомоги для бійців та відправка її в зону АТО.
     У досягненні поставлених завдань Центр підтримки добровольців     співпрацюватиме  з громадськими організаціями, ініціативами рухами, владними та силовими структурами, щодо забезпечення підтримки добровольців, які беруть  участь в АТО.
    
Гаряча лінія Центру підтримки добровольців – 0987779176
Детальна інформація на сайті www.sambеr.at.ua

 

Переглядів: 434 | Додав: Самооборона
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]