[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

У неділю ми побували у патріотичному селі Куропатники. Громада села знесла до церкви продукти харчування для військових, які було передано в Центр допомоги добровольцям АТО, що по вул. Шевченка, 1, м. Бережани. Ініціатором збору допомоги виступив місцевий парох о. Іван. ... Читати далі »

Дата: 29.12.2014  

Українське законодавство містить чимало актів, якими в різній мірі передбачено пільги для учасників бойових дій. Нещодавно президент підписав зміни до закону "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", відповідно до яких військових, які беруть участь в АТО, прирівняли до учасників бойових дій. Відповідно до цього закону, учасниками бойових дій визнаються військовослужбовці, "які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали участь в АТО, забезпеченні її проведення, а також працівників підприємств, установ, організацій, які залучались до участі в антитерористичній операції, у порядку, встановленому законодавством".


Отже, тепер вони мають право на пільги, передбачені для учасників бойових дій. Що це за пільги? Центральне місце серед нормативних актів щодо піль ... Читати далі »

Дата: 28.12.2014  

На нашому сайті зявилася нова сторінка "ЛЮСТРАЦІЯ", де ми будемо висвітлювати люстраційні матеріали про чиновників, а також розкривати корупційні та інші злодіяння окремих осіб у Бережанському краї. Запрошуємо до співпраці усіх, кому набридло дивитися на бардак.

Дата: 27.12.2014  

Кипить робота по відновленню УАЗика, якого заплановано передати для потреб українського війська. Окрім Самооборони, до справи доєдналися багато небайдужих в тому числі і отець-декан Михайло Бугай, ВАТ "Бережанигаз" та ВАТ "Бережаниавтотранс". Усі добре розуміють як сьогодні на передовій потрібна техніка, тим більше прохідна та надійна. Розібрані основні елементи машина, які незабаром передамо мотористам для заміни деталей. Потрібно обварити кузов та кабіну з метою його укріплення та багато іншого. Запрошуємо до співпраці усіх небайдужих. ... Читати далі »

Дата: 27.12.2014  

Сайт Президента України Петра Порошенка оприлюднив інформацію про виконання закону «Про очищення влади» в районних державних адміністраціях Тернопільської області. На даний час проходять перевірки, щодо дев’яти голів державних адміністрацій. ... Читати далі »

Дата: 23.12.2014  

Через наших хлопців, бійців батальйону "Тернопіль" частина гуманітарної допомоги, яку принесли бережанці до Центру допомоги добровольцям АТО по вул.Шевченка, 1,  дійшла на саму передову, де щоденно бють гради, та, нажаль, гинуть люди. Друзі Петро і Віталій надіслали нам фото-звіт і просили передати слова щирої подяки усім хто підтримує українське військо. Слава Україні! ... Читати далі »

Дата: 22.12.2014  

Список необхідних продуктів та медикаментів, які потрібні військовим у холодну пору року

•    консерва м’ясна (тушкована яловичина або свинина. Можна скляна, але краще металева банка) Непогано також м’ясні консервації сільські (домашня ковбаса, паштети, кров’янка, кашанка і т.д)
•    консерва “Паштет м’ясний\печінковий”
•    сир, ковбаса та інші м’ясні продукти у вакуумних упаковках ... Читати далі »

Дата: 20.12.2014  

Про українських військових не забувають наші заробітчани. Днями до Районного координаційного центру допомоги добровольцям АТО надійшла посилка із Чехії від бережанців-заробітчан. Ініціатор збору, наш земляк Андрій Шанайда передав через Віктора Якимця десятки спальних мішків, теплі шкарпетки, рукавиці, балаклави, нижню білизну тощо. ... Читати далі »

Дата: 19.12.2014  

До моральної підтримки українських військових долучилися вихованці бережанського дитячого садка «Золотий ключик» (зав. М. Винник). З ініціативи та сприяння вихователя-методиста садка Ольги Кузів діти виготовили десятки малюнків та оберегів до яких почепили цукерки та маленькі шоколадки. ... Читати далі »

Дата: 18.12.2014  

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 20 21 »