[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

28 червня 2015 року в приміщенні художнього залу музею Богдана Лепкого відбулася зустріч ініціативної групи осіб, які стали засновниками громадської організації «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України». Організація входитиме у Всеукраїнську мережу, яка нині активно розвивається на території нашої держави. ... Читати далі »

Дата: 30.06.2015  

24 червня біля 4.00 години  ранку невідомі особи побили вікна та облили фарбою автомобіль заступника керівника громадської організації «Бережанська Самооборона» Любомира Кузяка.

... Читати далі »

Дата: 24.06.2015  

У понеділок, 22 червня 2015 року, у Бережанський Центр допомоги АТО (вул. Шевченка, 1) було доставлено чергову допомогу для наших воїнів від асоціації «Україна-Фріулі» з Італії.
Це організація , в якій згуртувалися українські заробітчани і їхні італійські друзі. Діє вона ще від початку Революції Гідності.

... Читати далі »

Дата: 23.06.2015  

Хоч більше як рік точиться на сході України війна, та все ж і по нині існують проблеми із забезпеченням української армії усім необхідним, зокрема і  транспортними засобами. Нещодавно представники громадської організації «Бережанська Самооборона» допомоги в ремонті джипа «Нісан», який було відновлено для бійців 3-го окремого полку сил спеціального призначення, який дислокується в Кіровоградській області. Авто для ремонту пригнали військові серед них і бережанець Ростислав Легкий із своїм бойовим побратимом Олександром.
Ремонт авто тривав упродовж тижня. За цей період було проведено  заміну мастил, фільтрів, відновлено ходову систему, зді ... Читати далі »

Дата: 16.06.2015  

      

29 травня для школярів нашого краю пролунав останній дзвінок. Із завершенням навчального року їх щиро вітали вчителі й батьки, представники влади, гості навчальних закладів. На урочистих лінійках найкращі учні були нагороджені грамотами й призами. Чимало присутніх одягнули вишиванки.
Вітаючи зі святом шкільні родини, у виступах зазначали, що день останнього дзвоника – ще одна вершина, підкорена кожним учнем, від першокласника до випускника.  Голова райдержадміністрації побажав школярам продуктивно відпочити,  набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком  нового навчального рок ... Читати далі »

Дата: 04.06.2015  

В м. Бережани Служба безпеки затримала  керівника Реєстраційної служби Бережанського районного управління юстиції, котрий вимагав від приватного підприємця хабар за державну реєстрацію договорів.
   Як повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, зловмисник вимагав і отримав від одного з фермерів Бережанського району неправомірну винагороду у розмірі 44 тисячі гривень за реєстрацію угод оренди земельних ділянок.
27 травня ц.р. правопорушник був затриманий «на гарячому» співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБ України в Тернопільській області пі ... Читати далі »

Дата: 28.05.2015  

Протягом останнього року Бережанський осередок Самооборони боровся за звільнення начальника ВДАІ Бережанського РВУМВС України Лесіва Петра Миколайовича. Після довгих спроб боротьби з корупцією працівників ДАІ нарешті нібито самооборонівці досягли результату. Нечестивий ДАІшник написав заяву на звільнення. Проте кілька днів тому, з достовірних джерел у правоохоронних органах Самооборона дізналася, що Лесіва не звільняють, а планують перевести начальником до Козівського району.

Звертаємося і вимагаємо від керівництва УМВС в Тернопільській області Олександра Богомола провести службове розслідування щодо діяльності Петра Лесіва та причин його переведення.
Самообороні Майдану Тернопільщини з достовірних проте неофіційних джерел стало кілька фактів, які викривають службову недбалість, халатність та зверхність Лесіва.
1.     Петро Лесів живе у місті Калуші ... Читати далі »

Дата: 28.05.2015  

14 травня за організації ГО «Об’єднання  «Самопоміч», за підтримки ГО «Бережанська Самооборона» у великому залі засідань районної ради відбулася зустріч з учасниками АТО, мужніми воїнами нашого краю, котрі щиро вболівають за незалежність і територіальну цілісність України.
У заході брали участь учасники АТО Олег Іванійчук – майор, заступник командира батальйону «Тернопіль», Віталій Чернецький – прапорщик, старший технік роти, боєць 24-ої механізованої бригади, Михайло Максимишин – старший сержант, боєць 128-ої гірсько-піхотної бригади, Володимир Болєщук – рядовий батальйону «Тернопіль&raqu ... Читати далі »

Дата: 18.05.2015  

« 1 2 3 4 ... 20 21 »