[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Для потреб відділу зберігання і переробки овочів та фруктів, який створено при Центрі допомоги  військовим, бежанські стоматологи придбали кухонний комбайн від фірми Bosch. Завдяки збільшенню «технічних потужностей» на даній ділянці роботи ми будемо мати змогу удвічі більше та швидше переробляти (сушити) сировину. ... Читати далі »

Дата: 01.02.2015  

У селі Рай невідомі особи розкопали коріння декоративного дерева туї, вік якої понад 10 років, а висота близько 7 м. Коренева система дерева обгорнута в пакувальну плівку. Слід зазначити, що це вже непоодинокий випадок в місті, коли група осіб розкопує декоративні дерева, почерк у всіх випадках однаковий, а отже працюють одні і ті ж особи. Звертаємось до бережанців, які мають на своїх обійстях декоративні насадження, бути уважними, адже цілком  можливо, що дехто зранку може їх недорахуватися. 

Дата: 31.01.2015  

В Бережанах таки щось пороблено…! Злодії крадуть навіть в білий день не боячись ані Бога, ані відповідальності ... Сьогодні по вул. Рогатинській поблизу заводу «Керамік» самооборонці запідозрили осіб, які ще з ранку з лопатами в руках поралися біля зелених насаджень на території цегельні.  ... Читати далі »

Дата: 28.01.2015  

Під час російської агресії кожен свідомий українець вважає своїм головним обов’язком захищати державу чи допомагати армії. Бережанці уже вкотре доводять, що вони не байдужі до війни, яка точиться на східних теренах нашої держави і допомагають чим можуть. ... Читати далі »

Дата: 28.01.2015  

У зв’язку із Законом про очищення влади люстрація торкнеться також і силовиків. Уже звільнено кількох тернопільських міліціонерів. Під закон про звільнення потрапили ще кілька працівників органів внутрішніх справ. Та на цьому люстрація в органах МВС не закінчиться. У березні-квітні правоохоронці очікують другу хвилю люстрації. ... Читати далі »

Дата: 26.01.2015  

Для потреб відділу зберігання і переробки овочів та фруктів, що діє при Центрі допомоги  військовим, які беруть участь у бойових діях в зоні АТО, зубні техніки Бережанської районної комунальної лікарні придбали електросушку. Завдяки збільшенню «технічних потужностей», на даній ділянці роботи, ми будемо мати змогу удвічі більше та швидше переробляти сировину. ... Читати далі »

Дата: 23.01.2015  

Українці діаспори в різних країнах світу, серед яких чимало вихідців із Бережанщини, глибоко переживають події в Україні, війну на Донбасі, яку ведуть проти нас російсько-терористичні війська, зрадники-сепаратисти, путінські посіпаки. ... Читати далі »

Дата: 23.01.2015  

Патріотична молодь  села Біще під час різдвяних свят організувала вертеп, який із колядками від хати до хати звіщав про народження Ісуса Христа. Частину коштів, а це сума 1300 грн., вертепівці віддали для потреб українського війська через волонтерів Центру допомоги військовим. ... Читати далі »

Дата: 22.01.2015  

До Бережанського районного координаційного центру допомоги військовим надійшла чергова посилка. Бережанська сім’я Дубницьких з Данії надіслала для українських військових 90 пар теплих зимових шкарпеток та 16 упаковок протизастудних медичних препаратів . Щиро дякуємо за надану допомогу!

Дата: 18.01.2015  

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 21 »