[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Вагому допомогу у боротьбі української армія із путінськими найманцями надають волонтери. Це маловідоме слово стало сьогодні поширеним, адже кожен небайдужий українець, в міру своїх можливостей, намагається допомагати військовим, а отже автоматично стає волонтером.    ... Читати далі »

Дата: 10.12.2014  

В рамках реалізації суспільно-благодійного проекту "Дитинство від Святого Миколая" (кер. А Соколовська) його волонтерами було виготовлено для бійців АТО 60 подарунків, які передали до Районного центру підтримки бійців в зоні АТО, а також теплі речі. Ми ж в свою чергу обіцяємо передати це все  бережанцям, які сьогодні воюють на сході України. Щиро дякуємо друзі за ваш особистий вклад у наближення нашої Перемоги!

Дата: 09.12.2014  

До акції по збору гуманітарної допомоги для українських вояків долучилися освітяни та шкільна молодь с. Куропатники. Під звуки козацького маршу, із синьо-жовтими та червоно-чорними знаменами, декламуючи патріотичні вірші та промови молоді патріоти передали волонтерам Районного координаційного центру допомоги бійцям АТО близько 300 кг. продуктів (овочеві та м’ясні закрути, крупи, макарони, солодощі, овочі тощо), а також 2050 грн., які зібрали в межах свого навчального закладу. Висловлюємо щиру подяку вчителям та учням школи, а також їх батькам за зібрану допомогу.

 

Дата: 09.12.2014  

Працівники Бережанського краєзнавчого музею, музею Богдана Лепкого та Районного музею книги долучилися до волонтерської роботи в Центрі допомоги АТО. Музейники упакували усю принесену бережанцями гуманітарну допомогу, яку ближчим часом буде відправлено на Схід.
Щиро дякуємо за допомогу!


 

Дата: 08.12.2014  

ПЕРША ТА ДАЛЕКО НЕ ОСТАННЯ БІЙКА У НОВООБРАНІЙ ВЕРХОВНІЙ РАДІ !

МОЛОДЕЦЬ ВОЛОДЯ, МОЛОДЕЦЬ! ... Читати далі »

Дата: 04.12.2014  

Бережанські волонтери, представники органів влади, церкви, які допомагають армії вирішили обєднатися у єдину організацію з метою спільної координації роботи по допомозі українським військовим, які нині боронять Україну від російських загарбників. Засідання круглого столу відбулося у приміщенні музею Б. Лепкого 2 грудня 2014 р. Б. Обговорено як проблемні питання, які виникають в ході волонтерської роботи так і досягнення, а також шляхи співпраці з метою надання більш якіснішої допомоги українським військовим.

Дата: 02.12.2014  

Бережанська районна організація "Товариства Червого Хреста" через Бережанський координаційний центр підтримки бійців в зоні  АТО передали 1,5 т. картоплі, моркви та столового буряка для потреб жителів постраждалих на сході України. Висловлюємо щиру подяку жителям міста та району, а також керівнику ЧХ п. Рудик Ю.П. за зібрану допомогу. ... Читати далі »

Дата: 02.12.2014  

Правдиво про наше життя-буття! Рекомендується для прослуховування  брехливим партократам і депутатам-дармоїдам!

Дата: 02.12.2014  

Сьогодні діти і вчителі Шибалинської ЗОШ передали волонтерам Центру допомоги бійців в зоні АТО близько 300 кг. продуктів харчування (закрутки, макарони, каші, солодощі тощо). Шкільна дітвора взяла активну участь в акції "Лист солдату", намалювавши і написавши близько 100 листів та малюнків. Щиро хочемо подякувати батькам, учителям та дітям патріотичного села Шибалин за допомогу. Обіцяємо, що усе вами зібране буде передано для наших захисників вітчизни. Разом - до перемоги!

Фотозвіт про допомогу Шибалинської ЗОШ дивіться у розділі "Фотогалерея" та "Допомога армії".

Дата: 26.11.2014  

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 20 21 »