[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Справжня майстерня по виготовленню оберегів для військових діє в Обласному комунальному музеї Богдана Лепкого в м. Бережани. Майстер-класи по їх виготовленню проводять працівники  Бережанської станції юних техніків під керівництвом в.о. кер. СЮТу  Галини Стець. Під пильним наглядом керівників гуртків: Мар’яни Івасіків, Галини Чорної, Надії Пелипець, Ганни Лесів, Олександри Музики бережанські школярі виготовляють обереги в різних техніках, а саме: бісероплетіння, м’яка іграшка, народна іграшка, паперопластика тощо. Справжніми шедаврами стали розмальовані пластини до бронежилетів. ... Читати далі »

Дата: 17.01.2015  

Про кришування першими особами на Бережанщині найбільших злочинних та корупційних схем знає кожен пересічний мешканець району. І здавалося б, як так, у такому історичному та патріотичному краї, над яким височить скроплена кров’ю стрілецька Голгофа – гора Лисоня, в колисці зародження оунівського та упівського підпілля, місці, де ледь не щодня відбуваються заходи, молебні, урочистості, відкриваються пам’ятники, та пам’ятні дошки, в районі, де з самого початку становлення незалежної України при владі представники демократичних політичних сил, можуть відбуватися речі, які не вкладаються в рамки розумного? ... Читати далі »

Дата: 13.01.2015  

Сьогодні в музеї Богдана Лепкого відбувся перший майстер-клас з виготовлення оберегів для вояків АТО. Ініціаторами цієї доброї справи виступила Бережанська станція юних техніків (в.о. кер. Стець Г.). Слід зазначити, що з працівниками СЮТу музейники вже не вперше проводять подібні заходи. ... Читати далі »

Дата: 13.01.2015  

Війна триває… Нас намагаються заспокоїти «домовленостями» та «перемир’ям», але українські військові як не мали що їсти, зігрітися та у що вдягнутися, так і не мають по сьогодні, але найгіршим є те, що гинуть люди!
 Ніхто не виніс жодних уроків з попередніх хвиль мобілізації, як уже з 20 січня розпочнеться наступна хвиля!  Бентежить той факт, що невідомо як і за що ми будемо одягати нових змобілізованих вояків.
... Читати далі »

Дата: 13.01.2015  

Під час новорічно-різдвяних свят  до Районного координаційного центру допомоги добровольцям АТО надійшла чергова посилка від бережанців-заробітчан із Чехії. Як завжди ініціатор збору виступив наш земляк Андрій Шанайда, який цього разу передав через бережанця Віктора Якимця 60 пар зимових рукавиць, які сьогодні є так необхідні для наших вояків. ... Читати далі »

Дата: 13.01.2015  

Нечуваний дух щедрості, патріотизму та єдності демонструють сільські громади Бережанщини. Вже два-три, а то й більше разів поспіль волонтери Центру підтримки добровольців АТО  забирають зібрану допомогу з території одних і тих самих сільських рад. Сьогодні, понад пів тони допомоги (закруток,  продуктів харчування, овочів, теплого одягу) ми привезли і с. Урмань, Бережанського р-ну.  ... Читати далі »

Дата: 30.12.2014  

Український народ таки непереможний! Всі розуміють, що Україна в біді і кожен намагається хоч трішки, але допомагати війську здобувати перемогу над російськими агресорами. З оголошенням початку відновлення автомобіля УАЗ, відгукнулось багато небайдужих  осіб та організацій,  і це ще раз підтверджує той факт, що нам таки не байдужа доля Неньки-України! ... Читати далі »

Дата: 30.12.2014  

На одному із блокпостів серед поля, 12 км. від населеного пункту на Донеччині стоять наші хлопці бережанці, які були мобілізовані через військомат. Як це часто буває,  військові командири їх кинули самих з автоматами в руках. Блокпост не освітлюється в нічну пору дня. Вкрай потрібен прилад нічного бачення.

Прилад нічного бачення 2+ Пульсар RECON X850 ціна 885 євро.
Пульсар RECON X870 ціна 700 євро.


 

Дата: 29.12.2014  

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 20 21 »