[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Начальнику  управління внутрішніх
справ України в Тернопільській області
ОБЛЕЩУКУ В.К.

Голові Бережанської районної
державної адміністрації
КАЛИНЮКУ В.М.

Голові Бережанської
районної ради
КЛЕНИКУ С.Т.


      Бережанська Самооборона продовжує відстоювати цінності, проголошені  Майданом та вважає своїм обов’язком стояти на сторожі формування нової держави. Майдан повстав проти безчинств влади для того, щоб захистити законні права кожної людини. ... Читати далі »

Дата: 04.06.2014  

Під час позачергових виборів Президента України Бережанська Самооборона забезпувала охорону громадського порядку на виборчих дільницях міста Бережани та району. На 52 виборчих дільницях в день виборів взяло участь понад сто самооборонців. З 8.00 25 травня по 03.00 26 травня, місто та район патрулювали мобільні групи, які здійснили обїзд усіх виборчих дільниц, а також виїжджали на дільниці в яких виникали певні проблеми. На окремих дільницях працювали самооборонці, як зареєстровані спостерігачі.

Дата: 01.06.2014  

29 травня у навчальному центрі Національної гвардії, поблизу Києва, відбувся урочистий мітинг з нагоди відбуття резервістів другого батальйону в район виконання завдань.

До строю бійців, що вже пройшли курс підготовки та прийняли військову присягу, звернувся Секретар РНБО Андрій Парубій. ... Читати далі »

Дата: 01.06.2014  

5 травня 2014 р.Б. відбулося розширене засідання Штабу Бережанської Самооборони Майдану. На засіданні присутні обговорили як поточні питання, так і останні події в державі, через що було внесено ряд пропозицій щодо розширення функцій та повноважень Бережанської Самооборони Майдану. Внесено суттєві зміни в склад штабу самооборони, нові обовязки референтур. ... Читати далі »

Дата: 05.05.2014  

Керівники громадських формувань Самооборони у семи західних областях після спільної наради напрацювали звернення до виконувача обов’язків президента Олександра Турчинова, прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, голови люстраційного комітету Єгору Соболєву та керівників силових відомств Арсена Авакова, Валентина Наливайченка, Андрія Парубія та Олега Махніцького. ... Читати далі »

Дата: 01.05.2014  

25 квітня 2014 р. в Бережанах по вул. Січових Стрільців розпочалися роботи - на місці зрізаних дерев вирили рови і заливають фундаменти - так у нас встановлюють "тимчасові споруди" (кіоски) вже не перший рік. Жителі вулиці та місцева Самооборона завадили незаконному будівництву. Присутні представники міської ради, очікують міліціонерів. Люди говорять про причетність транспорту з пожежної частини.

Дата: 26.04.2014  

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції! Дорогі краяни! Чорнобильська катастрофа – найбільша та найжахливіша за всю історію людства техногенна аварія. Події, що сталися чверть століття тому на берегах Прип’яті, і все, що з ними пов’язане, не має терміну давності. Актуальність чорнобильських уроків підтвердила трагедія на АЕС "Фукусіма-1", коли японські атомники звернулися по допомогу до ліквідаторів наслідків Чорнобильської аварії. Цей промовистий факт засвідчив шанобливе ставлення світової громадськості до українських фахівців – "чорнобильців".

Дата: 25.04.2014  

З метою належного забезпечення прав та свобод жителів Тернопільщини, захисту краю  від злочинних посягань, охорони громадського порядку, в структурі УМВС України в Тернопільській області створюється спеціальний батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль».

На службу до підрозділу, де мінімальна зарплата становитиме 4200 гривень, запрошуються цивільні особи з числа добровольців віком до 40 років, з повною загальною  середньою освітою, наявністю строкової військової служби в Збройних Силах. Та найголовніша вимога – патріотизм т готовність боронити рідний край. ... Читати далі »

Дата: 24.04.2014  

1-4 травня в лісах Тернопільщини відбудеться наймасштабніша теренова гра України. 25 кв.км лісу та боліт, 330 гравців з усіх регіонів України, нічні маневри, розвідка, шалений біг та випробування твого духу. Стань одним із них. Анкета учасника на http://gurby.org.ua
* Жодних спеціальних вмінь не потрібно - лише бажання.

Дата: 23.04.2014  

Про це заявив голова обласної ради Василь Хомінець під час прямого ефіру у  авторській програмі Степана Барни «Насправді», що виходить на УХ-радіо. «Чому зараз виникають незадоволення та протести із призначенням начальника обласної міліції? А тому, що знову повертаємося «на круги своя» – призначив Київ, навіть не пробуючи довідатися думку громади. Тобто сталося те, проти чого стояв Майдан. Питання вирішувалося кулуарно, – наголосив Василь Хомінець. – Протестів би не було, коли, за логікою, кандидатури на посаду начальника міліції спершу обговорили в області, прізвища найдостойніших громада мала б подати у міністерство. І уже з таких кандидатур призначати керівника». ... Читати далі »

Дата: 19.04.2014  

« 1 2 ... 18 19 20 21 »