[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Батьки наймолодшого Героя Небесної сотні – 17-річного Назара Войтовича, студента Тернопільського кооперативного коледжу, уродженця села Травневе Збаразького району - не вірять у справедливість. Хлопця вбили 20 лютого. Поки що офіційне слідство нової інформації не надало. ... Читати далі »

Дата: 25.11.2014  

Представники Бережанської Самооборони взяли участь у наймасовішій вуличній громадській акції - Марш Гідності, організований Самообороною Майдану, який був присвячений річниці початку Євромайдану у м. Києві. Близько десять тисяч активістів пройшлися пішою ходою по місцях бойової слави Самооборони за  маршрутом: Михайлівська площа - пам’ятник Тарасу Шевченку – Бесарабка – Майдан – Інститутська – пров. Кріпосний – Маріїнський парк – вул. Грушевського – Європейська площа.

... Читати далі »

Дата: 22.11.2014  

Є потреба у коштах та автозапчастинах для відновлення машини!

Дата: 19.11.2014  

Пішов уже п’ятий місяць, як члени Бережанської самооборони одним із пріоритетних напрямків своєї роботи визначили допомогу українській армії. У цій статті хотілося б розказати читачам про проблеми з якими доводиться зустрічатись. ... Читати далі »

Дата: 18.11.2014  

Львівський апеляційний адміністративний суд відмовив колишньому голові районної ради В.Німку у поновленні на роботі й виплаті заробітної плати "за час вимушеного прогулу"
16 жовтня Львівський апеляційний адміністративний суд розглянув у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу Бережанської районної ради на постанову Тернопільського окружного адміністративного суду від 12.08.2014 р. у справі за позовом В.Німка до районної ради про скасування рішення про його звільнення з посади голови районної ради, поновлення на роботі та стягнення заробітної плати. Таким є інформаційне повідомлення.
... Читати далі »

Дата: 14.11.2014  

 

20 жовтня 2014 року Бережанським районним центром допомоги бійцям в зоні АТО відправлено в східні регіони держави 6 тон продуктів харчування, засобів особистої гігієни, одягу тощо. Акцію по збору та відправці гуманітарної допомоги було проведено спільно із Бережанською Самообороною,  ГО «Автомайдан Тернопіль», Кременецький «Автомайдан», Обласним центром пошуку полонених, зниклих безвісти та загиблих воїнів АТО. У погрузці гуманітарної допомоги допомогли студенти БАТІ. ... Читати далі »

Дата: 07.11.2014  

Вотум довіри, який було здобуто на виборах кандидатом у депутати до Верховної Ради України Олегом Захарківим є ознакою супротиву непідкуплених, незагітованих брехливими політиканами свідомих громадян, а також потребою змінити обличчя влади. На жаль, багато хто так і не зробив жодних висновків після Революції Гідності. ... Читати далі »

Дата: 29.10.2014  

Висловлюю щирі слова подяки жителям м. Бережани та сіл району за висловлену мені довіру та підтримку на виборах до Верховної Ради України. Ваші голоси, це великий вотум довіри як до мене особисто так і команди людей, які працюють в нашому краї на захисті ідей українського державотворення, команди «Об’єднання Самопоміч». ... Читати далі »

Дата: 28.10.2014  

На сайт ГФ "Бережанська Самооборона" завантажено фотографії, які були зроблені самооборонцями під час проведення акції в підтримку української армії у м. Бережанах на свято Покрови!

Фотографії знаходяться в розділі "Допомога армії" на  сторінці-фотоальбомі "Лист солдату". Приємного перегляду. Разом до перемоги. Слава Україні!

Дата: 26.10.2014  

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 20 21 »