[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Упродовж усього періоду «віртуальної незалежності» української держави влада та партійці постійно зраджували своїх громадян. Ми всі добре знаємо, що депутати, яких висувають партії (блоки) цілком залежать від волі своїх партійних босів та їх спонсорів – олігархів. 
 Революція Гідності показала, що народ України здатний до самоорганізації і це є його історична, традиційна форма регулювання суспільних відносин, що діє на рівні підсвідомості – це наш генетичний код!
... Читати далі »

Дата: 29.09.2014  

Незабаром вийде перший номер суспільно-політичного видання громадського формування    Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні – «Майдан». Ідея видати подібну газету зародилася під час засідання штабу Самооборони ще у липні цього року, проте реалізувати ідею нам вдалося лише тепер, коли знайшлися добрі люди, які надали фінансову підтримку. ... Читати далі »

Дата: 27.09.2014  

18 вересня з подвір'я Бережанської ЗОШ I – III ст. №2 вирушила машина з гуманітарною допомогою для бійців на сході України.
З середини першого шкільного місяця за ініціативи молодих волонтерів Олі Люпи, Адріани Боярчук, Яни Яштайкіної і заступника директора з виховної роботи Г.Головацької у школі розпочали збір харчів, засобів гігієни й одягу для солдатів – захисників Вітчизни.
... Читати далі »

Дата: 27.09.2014  

Серед сьогоднішніх захисників України – бережанці, учасники Євромайдану: колишній працівник райвідділу міліції, заступник командира роти, майор Олег Іванійчук та колишній підприємець, командир відділення, молодший сержант Віктор Лазар, котрі 38 днів перебували в «гарячих точках» на Луганщині.
Бережанські вояки були в складі батальйону міліції спецпризначення «Тернопіль» і виконували на сході України важливі завдання із «зачистки» визволених територій, виявлення зброї, вибухівки, знешкодження терористів, диверсійних груп, снайперів тощо.
... Читати далі »

Дата: 27.09.2014  

У зв’язку з подіями в Україні наші громадяни стали щедрими на благодійність. Раніше радо підтримували коштами Євромайдан, а нині – учасників АТО. Однак благородними почуттями благодійників інколи, на жаль, користаються різні шахраї.
Були випадки ходіння підозрілих «прохачів» зі скриньками і в Бережанах. Члени громадського формування «Бережанська самооборона» закликають громадян бути обережними,
... Читати далі »

Дата: 27.09.2014  

Нещодавно Бережанською Самообороною із приміщення сільського клубу с. Надрічне було забрано зібрані місцевими жителями  продукти харчування тривалого зберігання (картоплю, макарони, крупи в асортименті, соняшникову олію тощо) для потреб бійців в зоні АТО. ... Читати далі »

Дата: 26.09.2014  

Бережанська Самооборона звертається до усіх небайдужих допомогти коштами та автозапчастинами для відновлення автомобіля, який буде передано для потреб бійців в зоні АТО. Мова йде про автомобіль УАЗ – 469Б 1985 р. виписку. На даний час машина перебуває у неробочому стані та потребує ремонту.  Потрібно замінити коробку передач, ходову, паливну систему та ряд інших вузлів машини. Заплановано переобладнати її для військових потреб (встановити станину для кріплення крупнокаліберного кулемету, бронювати вікна, двері тощо).
Контактний телефон – 0987779176.


 

Дата: 26.09.2014  

 

Нещодавно до Бережанської Самооборони звернулися місцеві підприємці із проханням вплинути на ситуацію, яка пов’язана із примушенням їх проводити переписку журналу «Вісник Міндоходів України». Незаповнений бланк квартальної угоди з мокрою печаткою Філії Міндоходів у Тернопільській області на суму 294.00 грн. розносили бережанські податківці, які переконували місцевих підприємців у тому, що передплата цього видання є в їх інтересах… ... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

Учительський колектив Бережанської ЗОШ №3 зустрівся із представниками ГФ «Бережанська Самооборона». Глибоко стурбовані педагоги розповіли про те, що директор школи запропонував їм писати заяви за власний рахунок і йти  у примусові неоплачувані відпустки. Як виявилось, такі пропозиції зі сторони керівництва школи  уже надходять не вперше.  ... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

В умовах воєнної агресії важливе місце займає створення та підтримка  партизанського руху. В період визвольної боротьби ОУН, УПА саме така форма боротьби з ворогом була найбільш ефективною, зокрема на Бережанщині останнє збройне протистояння між підпільниками та комуністами відбулося у 1963 в ур. Курманка. 
14 вересня 2014 року на Бережанщині було створено перший добровольчий загін територіальної оборони «Лисоня». Партзанський загін повністю складається із членів Бережанської Самооборони. ... Читати далі »

Дата: 14.09.2014  

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 20 21 »