[Мій сайт ]
Головна » Архів матеріалів

Наближається Великдень, і всі наші земляки, які боронять територіальну цілісність України на фронтах Донбасу, теж чекають на Великодні свята. Саме для них – наших захисників ми вирішили зібрати пасхальні подарунки.
Пасхальні подарунки, зібрані для наших бійців, просимо приносити до 7-8 квітня у Центр допомоги добровольцям АТО, що розташований у 2-му корпусі ЗОШ №2 по вул. Шевченка,1. в робочі дні з 10:00 до 14:00 години.
Будьмо небайдужими до долі нашої Батьківщини! Підтримаймо один одного у такий нелегкий для усіх українців час та молімося за долю нашої неньки України!
Принесімо світлу радість від Христового Воскрес ... Читати далі »

Дата: 03.04.2015  

Громада с. Надрічне вдруге зібрала допомогу для українських військових.  Серед зібраного одяг, продукти харчування тривалого зберігання (картопля, макарони, крупи в асортименті). Ініціатором збору виступила Надрічнянська сільська рада під головуванням Володимира Барана. Щиро дякуємо за підтримку захисників нашої держави.

Дата: 01.04.2015  

На території Нараївської сільської ради було зібрано близько тони продуктів харчування для української армії. Ініціатором збору виступив директор народного дому Олег Маланій, а допомогли йому у цій справі місцевий парох о. Василь, працівники сільської ради, місцеві депутати та працівники дошкільного навчального закладу. Висловлюємо щиру подяку громаді Нараївської сільської ради за зібрану  допомогу для українських захисників!
 

Дата: 29.03.2015  

Громадська організація «Бережанська Самооборона» продовжує відстоювати цінності, проголошені на Майдані та вважає своїм обов’язком стояти на сторожі формування нової держави. Майдан постав проти безчинства влади для того, щоб захистити законні права кожної людини.
Ввжаємо, що в умовах соціально-політичної нестабільності, агресії зі сторони Росії, в державі одним із першочергових завдань органів внутрішніх справ в забезпеченні охорони громадського порядку, прав і свобод кожного громадянина є взаємодія міліції з населенням. Практика свідчить, що така ініціатива позитивно впливає на безпеку й зменшує вплив криміногенних чинників.
Як і в бі ... Читати далі »

Дата: 26.03.2015  

Голову Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського затримали правоохоронці на засіданні Кабінету міністрів у середу, 25 березня.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", він затриманий за зловживання і причетність до корупційних схем в ДСНС.

Бочковський та його заступник Василь Стоєцький були затримані на підставі запитів народних депутатів щодо наявності корупційних схем у ДСНС, заявив предст ... Читати далі »

Дата: 25.03.2015  


В Україні відкрилась багатоканальна гаряча лінія для надання безкоштовної юридичної допомоги бійцям АТО.
Про це повідомляє кореспондент Центру інформації про права людини.
Її номер - 0 800 30 00 21. Лінія працює з 8:00 до 20:00 без вихідних.
Громадські ініціативи - такі, як “Юридична сотня”, ініціативна група “Юристи та адвокати АТО”, благодійний фонд “Коло” та Асоціація правників України - об’єднали свої ресурси задля консультації військовослужбовців та їх рідних.
Кореспондент зауважує, що на початку телефонного дзвінка абонента вітатиме оголошення, що це гаряча лінія народного депутата Ірини Сисоєнко, однак необхідно дочекатись оператора, який і надасть консультацію.
Юристи координаційного центру до ... Читати далі »

Дата: 23.03.2015  

Нещодавно до Центру допомоги добровольцям АТО звернувся наш земляк, боєць АТО, Володимир Барилко. Він служить у 3-му окремому танковому батальйоні, який нині дислокується в зоні АТО. За кошти, які пожертвували люди для війська, др. Володимиру було придбано ключі для ремонту його бронемашини.

Дата: 20.03.2015  

Допомога, яку зібрали жителі патріотичного бережанського краю для потреб українського війська уже вимірюється десятками тон. Після п’ятиденного перебування в зоні проведення АТО до Бережан повернулися волонтери із ГО «Бережанська Самооборона», які черговий раз відвезли 5 тон гуманітарної допомоги для військових, які несуть свою службу  на Донбасі, а також передали її  дітям-сиротам. ... Читати далі »

Дата: 15.03.2015  

« 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 »